Sport

Au început meciurile de pregătire în judeţ

Dan Chiriac
1 sep 2014 585 vizualizări
Superliga Vrancei ar putea începe pe 13 septembrie

Echipele din fotbalul judeţean se pregătesc pentru noul sezon care va începe, cel mai probabil, pe 13 septembrie. Partidele de pregătire au început să aibă loc în mai multe localităţi din judeţ. Astfel, după ce a reuşit în mai puţin de un an să inaugureze o bază sportivă modernă, comuna Bilieşti vrea să formeze o echipă care să promoveze în liga a patra. Viitorul Bilieşti a susţinut o dublă partidă de pregătire cu Voinţa Răstoaca, o formaţie care în sezonul precedent s-a luptat pentru promovare în liga a patra, pierzand în cele din urmă barajul cu Unirea Ţifeşti. Viitorul Bilieşti a caştigat ambele partide disputate, 4-3 pe teren propriu şi 6-2 în deplasare, la Răstoaca. Echipa din Bilieşti a reuşit să transfere mai mulţi jucători de la Suraia şi vrea să promoveze în eşalonul superior. În acest an, primarul Vasile Chirilă şi preşedintele echipele Viitorul, Călin Răducan, vor construi şi vestiarele la baza sportivă. Duminică, pe terenul din comuna Coteşti, două vechi rivale s-au duelat într-o partidă de verificare. Podgoria Coteşti, formaţie de liga a cincea, a terminat la egalitate, scor 4-4, cu Voinţa Cîrligele, echipă ce joacă în Superligă. Pană la debutul Superligii mai sunt puţine zile. AJF Vrancea intenţionează să înceapă Superliga Vrancei pe 13 septembrie. Pană atunci, maine, are loc Adunarea Generală a AJF Vrancea. Toate echipele afiliate sunt aşteptate la şedinţa la care se va stabili sistemul competiţional pentru sezonul 2014-2015. Pană atunci, toate echipe trebuie să transmită la AJF Vrancea cererea de înscriere în campionat şi opţiunile pentru campionatele de juniori. De asemenea, localităţile care doresc să înfiinţeze echipe în liga a cincea pot să se prezinte la AJF Vrancea pană la data Adunării Generale pentru detaliile participării în campionat. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.