Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: S-a renunţat la Gardoş şi Bourceanu

Ziarul de Vrancea
29 aug 2014 500 vizualizări
Selecţionerul Victor Piţurcă a renunţat la serviciile jucătorilor Florin Gardoş (nu a debutat la Southampton) şi Alexandru Bourceanu (Trabzonspor, accidentat), în vederea meciului cu Grecia, din preliminariile Campionatului European din 2016, "Stranierii" convocaţi pentru meciul cu Grecia sunt următorii:

Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Gabriel Tamaş (Watford), Vlad Chiricheş (Tottenham), Dorin Goian (Asteras), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Dragoş Grigore (Toulouse), Răzvan Raţ (PAOK), Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Genclerbirligi) şi Ciprian Marica (Konyaspor). Jucătorii convocaţi din campionatul intern vor fi anunţaţi duminică, iar reunirea este programată, luni, la ora 13.00, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

 “Goe” a făcut greci fericiţi

Fotbalistul echipei elene Asteras Tripolis, Dorin Goian, a înscris un gol în meciul pierdut, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-3, în faţa formaţiei israeliene Maccabi Tel-Aviv, în play-off-ul Ligii Europa, gruparea greacă obţinand calificarea în grupele competiţiei datorită reuşitei romanului. Goian, integralist la Asteras, a marcat în minutul 23. Pentru Maccabi au înscris Badash  ('27), Zahavi ('54 - penalty) şi Prica ( '75). În tur, Asteras s-a impus pe teren propriu, scor 2-0.

Petrolul are drept la spectatori

Comisia de Recurs din cadrul FRF a admis memoriul clubului Petrolul Ploieşti la decizia Comisiei de Disciplină, care sancţionase gruparea prahoveană cu o etapă fără spectatori, astfel că meciul cu CFR Cluj, din runda a VI-a a Ligii I, va avea loc cu suporteri în tribune. Totodată, Comisia de Recurs a redus penalitatea sportivă aplicată de Comisia de Disciplină la 5.000 de lei. Gruparea Petrolul Ploieşti fusese sancţionată de către Comisia de Disciplină, în urma incidentelor provocate de suporteri la partida cu Rapid, cu o penalitate sportivă de 25.000 de lei şi măsura disputării unui meci de pe teren propriu fără spectatori. Partida Petrolul Ploieşti - CFR Cluj, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00, pe Stadionul Ilie Oană.

Pestana pleacă de la Oţelul

Mijlocaşul portughez Paulo Dinarte Gouveia Pestana, achiziţionat de Oţelul Galaţi la începutul acestei luni, şi-a reziliat contractul cu gruparea pregătită de Michael Weiss, din motive personale, informează fotbalclubotelul.ro. Paulinho, în varstă de 29 de ani, se întoarce la Bucureşti, acolo unde se află familia sa, menţionează sursa citată. Oţelul Galaţi a mai anunţat că i-a achiziţionat pe mijlocaşii George Barlădeanu, Ciprian Milea şi Tiberiu Stan.

Eddy Merckx, în stare critică

Fostul ciclist Eddy Merckx, în varstă de 69 de ani, a fost internat la spitalul universitar din Jette (Bruxelles), după ce s-a plans de dureri la inimă, a anunţat, ieri, presa belgiană. Publicaţiile Het Laatste Nieuws şi De Morgen scriu că fostul ciclist a avut probleme cu tensiunea şi şi-ar fi pierdut cunoştinţa, week-end-ul trecut. Rudele lui Eddy Merckx au declarat că cvintuplul caştigător al Turului Franţei ar putea fi supus unei angioplastii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.