Sport

Petrache Gurguiatu şi Nicolae Zaiţ desemnaţi şefi de comisii

Dan Chiriac
27 aug 2014 841 vizualizări
Ieri dimineaţă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Vrancea a desemnat ultimii doi preşedinţi de Comisie. Astfel, antrenorul echipei de futsal Progresul Focşani, Petrache Gurguiatu, va fi şeful comisiei de Apel din cadrul AJF Vrancea.

De asemenea, Nicolae Zaiţ va conduce comisia de recurs. Ceilalţi opt preşedinţi de comisie au fost stabiliţi în cursul zilei de marţi. Astfel, arbitrii vranceni îl vor avea ca preşedinte pe Alin Samoilă, fost arbitru de liga a treia. Prima şedinţă va avea loc chiar azi, cu începere de la orele 18.00, în sala de şedinţe de la Casa de Cultură. Samoilă va fi ajutat în activitatea sa de Ovidiu Rusu, numit vicepreşedinte în comisia de arbitri a AJF Vrancea. Ovidiu Rusu va fi la randul său preşedinte la Comisia de Disciplină. Alte comisii vor fi conduse de următorii: Stan Gheorghiu - Competiţii, Orlando Şerbănică - Comisia tehnică, Adrian Toni Neacşu - Comisia pentru Statutul Jucătorului,  Comisia de fotbal în sală şi fotbal pe plajă - Jani Oltianu, Comisia Grassroots - Florin Tudosă, Elvis Ilaş - Comisia de copii şi juniori. Toate aceste propuneri, dar şi întreaga organigramă a asociaţiei trebuie validate de Biroul Executiv al AJF Vrancea, care se va întruni azi, la orele 17.30. Cei doi vicepreşedinţi ai AJF Vrancea, Neculai Petrea şi Gică Mihai, vor coordona activitatea a cate cinci comisii fiecare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.