Sport

Fug vedetele de la New Haven

Ziarul de Vrancea
21 aug 2014 515 vizualizări
După Simona Halep, a părăsit turneul din Connecticut Caroline Wozniacki şi Eugénie Bouchard După Simona Halep alte două favorite au fost eliminate în turul II al turneului de tenis de la New Haven (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 710.000 de dolari.

Caroline Wozniacki (Danemarca) un fel de “regină” a turneului Universităţii Yale din Connecticut (a caştigat de patru ori consecutiv în perioada 2008-2011) a fost învinsă cu 4-6, 2-6 în faţa italiencei Camila Giorgi, iar canadianca Eugénie Bouchard a fost eliminată de experimentata australiancă Samantha Stosur, scor 2-6, 2-6. Canadianca se află în regres după finala jucată la Wimbledon, ea pierzand în turul doi la turneele de la Montreal, Cincinnati şi New Haven.Tot atat de adevărat poate fi şi faptul că jucătoarele prezente la New Haven au folosit acest turneu ca un fel de pregătire pentru US Open care va începe săptămana viitoare, fiind mai puţin preocupate de rezultat şi în această categorie ar putea intra şi Simona Halep, chiar dacă a pierdut punctele de anul trecut. Alte sportive sunt deja prezente la Flushing Meadow şi se antrenează pe terenurile de joc. Însă Caroline nu putea lipsi în niciun caz tocmai de la New Haven, iar Simona a respectat regula nescrisă a apărării titlului caştigat. Sferturile de finală ale turneului sunt următoarele: Barbora Zahlavova (Cehia) – Petra Kvitova (Cehia), Magdalena Rybarikova (Slovacia) – Alison Riske (SUA), Camila Giorgi (Italia) – Garbiñe Muguruza (Spania) şi Samantha Stosur (Australia) – Kirsten Flipkens (Belgia).
* Ajunsă pe neaşteptate pe tabloul de dublu al turneului ATP de la Winston-Salem, perechea Florin Mergea/João Sousa (Romania/Portugalia) a ajuns pană în semifinale. Cei doi au învins, în sferturi cu scorul de 6-2, 1-6, 12-10, după 56 de minute, cuplul american Nicholas Monroe/Donald Young. În semifinale, Florin Mergea şi João Sousa vor întalni perechea columbiană Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-4, de cuplul Robin Haase/Nicolas Mahut (Olanda/Franţa). În cealaltă semifinală se vor confrunta cuplurile Jamie Murray / John Peers (Marea Britanie) şi Mariusz Fyrstenberg / Marcin Matkowski (Polonia).
* Calificările la US Open s-au încheiat pentru Romania: după Marius Copil, a pierdut din primul tur şi Andreea Mitu (167 WTA). Ea fost învinsă surprinzător de clar de o canadiancă de 17 ani, Françoise Abanda (205 WTA), scor 1-6, 1-6 în numai 46 de minute.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.