Sport

Se clatină locul lui Cech?

Ziarul de Vrancea
19 aug 2014 440 vizualizări
Mourinho l-a şocat pe portarul ceh, începand campionatul cu rivalul său Courtois ca titular

Tehnicianul echipei Chelsea, José Mourinho, a declarat, luni seară, că portarul Petr Cech a fost dezamăgit că nu a fost titular la meciul cu Burnley, din prima etapă a campionatului Angliei, subliniind că speră că acesta va refuza o eventuală ofertă, în cazul în care va apărea. Mourinho l-a folosit titular pe Thibaut Courtois în primul meci oficial din Premier League pentru Chelsea, portarul belgian revenind la londonezi după ce fusese împrumutat trei sezoane la Atletico Madrid. Exceptand accidentări şi suspendări, Cech, 32 de ani, a fost titular indiscutabil la Chelsea începand cu 2004, anul în care a venit de la Rennes. "Evident că Cech a fost dezamăgit, dar uneori aşa este fotbalul. Jucătorii pot fi nemulţumiţi. însă, într-un grup, coechipierii trebuie să se sprijine mereu. Sper că nu va veni vreo ofertă pentru el şi sper că în cazul în care va apărea, o va refuza. Aş fi încantat să am în echipă cei mai buni portari din lume. Însă Courtois nu va fi alegerea mea numărul 1 pentru restul sezonului. Cine ştie... Cand joci la o astfel de echipă şi eşti condus, jucătorii pot fi afectaţi şi îşi pot pierde încrederea", a declarat Mourinho.
Tehnicianul lusitan  a mai spus că noua achiziţie, Cesc Fabregas, a fost jucătorul meciului cu Burnley şi l-a lăudat şi pe atacantul Diego Costa: "Sunt complet de acord că Fabregas a fost omul meciului. El a controlat ritmul şi a fost responsabil pentru cele mai bune momente ale noastre. De asemenea, Costa a fost foarte important, mai ales că a înscris primul gol".Echipa Chelsea Londra a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1, formaţia Burnley, într-un meci contand pentru prima etapă a campionatului Angliei. Pentru Burnley a marcat Arfield (‘14), iar pentru Chelsea au înscris Diego Costa (‘17), Schürrle (‘21) şi Ivanovic (‘34).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.