Sport

Maria Ciubotaru s-a impus la „Trofeul George Bucuroiu - CJ Vrancea”

Dan Chiriac
29 iul 2014 1015 vizualizări
Fratele său a obţinut locul trei la categoria 12 ani u alţi patru tenismeni focşăneni au urcat pe podium la concursul desfăşurat la Complexul Sportiv Milcovul Sud, Arena de Tenis George Bucuroiu u la dublu, cuplul Ciubotaru/Lazăr a terminat pe locul doi

Turneul de tenis pentru copii de 10-14 ani „Trofeul George Bucuroiu – Consiliul Judeţean Vrancea”, ajuns la ediţia a a VI-a, a adus rezultate notabile pentru tenismenii focşăneni, care au obţinut şase clasări pe podium. Maria Ciubotaru a caştigat trofeul la categoria de varstă 10 ani feminin. Aceasta a reuşit să caştige finala disputată ieri. Fratele său, Călin Ciubotaru, a ajuns în finala mică a turneului de băieţi, la 12 ani. Acesta s-a impus în trei seturi şi a obţinut locul trei. Cei doi sunt copiii antrenorului echipei de handbal CSM 2007 Focşani, Viorel Ciubotaru. Pe podium au urcat şi două fete din Focşani la categoria 12 ani. Astfel, Ana Ciurciumel a ocupat locul doi după ce a pierdut finala disputată cu Olivia Grozavu, de la CS Terra Sport. Scorul finalei a fost 6-3, 6-2. Pe poziţia a treia s-a clasat Delia Macovei, cea care a caştigat finala mică. Aceasta a învins-o pe Maria Negoiţă cu 6-2, 6-2. La startul turneului de la Focşani s-au înscris concurenţi din zonele Moldovei, Munteniei şi Dobrogei, competitori tradiţionali la întrecerile organizate la Focşani. Focşăneanul Ştefan Lazăr a terminat pe locul cinci turneul la 12 ani. Acesta a obţinut însă alături de Călin Ciubotaru locul doi în turneul de dublu. Alte două clasări pe podium au fost obţinute de tenismenii din Focşani. Gabriel Bulancea, de la CS Unirea Focşani, a terminat pe locul doi întrecerea băieţilor de zece ani. Acesta a pierdut meciul decisiv cu Vlad Roman, de la Atlas Galaţi. Tot pe locul doi a terminat şi Rareş Toader, de la CSU Unirea Focşani. Acesta a participat la categoia 14 ani băieţi şi a fost depăşit de Robert Berdilă, de la Bacău.

Cupe, medalii, tricouri şi premii surpriză pentru învingători

La toate categoriile de varstă s-a jucat după sistemul "fiecare cu fiecare", la unele dintre acestea fiind formate cate două grupe. „Trofeul George Bucuroiu – Consiliul Judeţean Vrancea” a fost organizat de Clubul Sportiv Unirea Focşani, Tenis Club Focşani, Federaţia Română de Tenis, care au ca partener principal Rotary-Club Varana, care sprijină un program de voluntariat pentru turneu, iar ca sponsor principal firma Pandora. Ceilalţi parteneri au fost Tricotton Junior, Artifex, Restaurantul Corso, Contliv, cu Primăria Focşani şi cu DJTS Vrancea, care oferă medaliile şi diplomele ce vor fi acordate primilor clasaţi la fiecare categorie de concurenţi.
Festivitatea de premiere a avut loc pe terenul principal. Medaliaţi au primit cupe, medalii, tricouri, dar şi premii surpriză din partea organizatorilor. „Trofeul George Bucuroiu – Consiliul Judeţean Vrancea” a încheiat seria de competiţii de tenis organizate în acest an la Focşani, care a mai cuprins un turneu de copii, unul de veterani şi turneul internaţional „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judeţean Vrancea”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.