Sport

Finalele la Cupa Sanorom au loc pe 17 august

Dan Chiriac
29 iul 2014 415 vizualizări
Partidele de maine vor începe la orele 15.00

Cupa Sanorom programează în următoarele două săptămani şi jumătate ultimele partide din play-off, dar şi sferturile de finală, semifinalele şi finala. 20 de echipe se luptă pentru premiile consistente puse în joc de organizatori. Partidele se dispută pe terenul sintetic din comuna Boloteşti. Primele zece clasate la finalul sezonului regulat s-au calificat în play-off, acolo unde se va juca în sistem tur-retur. Go – Go Auto, Hyperclinica Dent Excel, Agrimprod Focşani sau Contliv sunt favorite pentru caştigarea turneului, dar şi alte echipe pot prodce surpriza. Pe 17 august 2014, ediţia V-a Cupa Sanorom la minifotbal se va încheia, iar din 7 septembrie 2014 începe Liga 2 de minifotbal, competiţie afiliată la Federaţia de Minifotbal din Romania. “Aşteptăm să se înscrie cat mai multe echipe formate din jucători amatori, întrucat fotbaliştii din competiţile afiliate FMR nu au drept de joc decat într-o singură întrecere, Liga 1 sau Liga 2”, spune Luminiţa Corozan, organizatoare turneului de la Boloteşti. Organizatorii au decis şi programarea ultimelor meciuri Cupa Sanorom. Astfel, duminica 10 august 2014 se vor juca sferturile de finală atat la Play off cat şi la Play out (loc 1-8; 2-7; 3-6; 4-5 sistem eliminatoriu). Pe 15 august 2014, în semifinale, celor 4 echipe caştigătore li se atribuie cate un număr de la 1 la 4 prin tragere la sorţi şi echipa nr. 1 joacă cu nr. 3, iar echipa nr. 2 joacă cu nr. 4. Pe 17 august 2014 au loc finalele şi festivitatea de premiere. Din 7 septembrie 2014 începe, pe terenul din Boloteşti, Liga 2 Minifotbal Vrancea unde au drept de participare doar jucători amatori care nu sunt înscrişi în Liga 1, la Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.