Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Mai caştigă şi Sorana

Ziarul de Vrancea
29 iul 2014 466 vizualizări
Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 8 şi locul 35 WTA, s-a calificat, luni, în turul doi al turneului de la Washington, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Sorana a caştigat în primul tur cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3, în două ore şi 12 minute, întalnirea cu olandeza Kiki Bertens (77 WTA).. În turul următor, Sorana o va întalni pe învingătoarea partidei dintre sarboaica Bojana Jovanovski (36 WTA) şi australianca Olivia Rogowska (104). .
Handbalistele junioare, în sferturi mondiale
Echipa naţională de handbal feminin under 18 a Romaniei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Macedonia, după ce a învins, cu scorul de 28-22 (12-12), reprezentativa Croaţiei, în optimile competiţiei, informează site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale. Marcatoarele Romaniei au fost Bianca Maria Bazaliu - 8 goluri, Cristina Laslo - 5, Alina Ilie - 4, Daniela Corban - 4, Alexandra Carasol - 4, Lorena Ostase - 2 şi Florenţa Ilie - 1. În sferturile de finală ale Campionatului Mondial, Romania va întalni, astăzi, formaţia Olandei, care a trecut, cu scorul de 22-21, de selecţionata Ungariei.

Un coleg îl apără pe Tătăruşanu

Portarul brazilian al echipei AC Fiorentina, Norberto Neto, a declarat într-un interviu acordat postului de televiziune Fox, că romanul Ciprian Tătăruşanu este un profesionist şi nu trebuie criticat pentru prestaţiile din meciurile amicale, informează site-ul violanews.com. "Nu sunt de acord cu criticile primite de Tătăruşanu după meciul amical cu Estuadiantes. El este un profesionist şi a fost vorba doar de o partidă amicală, suntem la începutul pregătirilor", a spus Neto.Echipa Fiorentina, cu portarul Ciprian Tătăruşanu integralist, a învins, sambătă, cu scorul de 1-0, formaţia argentinian Estuadiantes, într-un meci amical disputat în localitatea La Plata. După acest meci, presa italiană a scris că internaţionalul roman are intervenţii bune pe linia porţii, dar are unele probleme la jocul cu piciorul. De asemenea, s-a spus că Tătăruşanu are probleme la fazele fixe, la mingile înalte şi încă nu cunoaşte bine limba italiană şi nu poate comunica cu coechipierii în teren.

Ronaldinho îşi caută echipă

Mijlocaşul Ronaldinho şi-a reziliat contractul cu echipa Atletico Mineiro, a anunţat, clubul brazilian fără să ofere mai multe detalii despre viitorul fotbalistului. Ronaldinho şi clubul din Belo Horizonte s-au despărţit pe cale amiabilă, după o întalnire între fratele şi agentul jucătorului, Roberto de Assis, cu preşedintele grupării Atletico Mineiro, Alexandre Kalil. Roberto de Assis a anunţat că Ronaldinho va susţine o conferinţă de presă miercuri şi a negat că acesta se va retrage din activitate: "Ronaldinho va juca pană la 42 de ani. Vă va anunţa miercuri viitoarea sa destinaţie". Caştigător al Balonului de Aur în 2005, Ronaldinho a revenit în 2011 în Brazilia, la Flamengo, iar la Atletico Mineiro a evoluat din iulie 2012 şi a marcat 28 de goluri în 88 de meciuri. Ultimul meci jucat de Ronaldonho pentru Atletico Mineiro a fost Supercupa Americii de Sud, caştigată de brazilieni la loviturile de departajare în faţa formaţiei argentiniene Lanus. Acesta a fost al doilea trofeu caştigat de Ronaldinho cu Atletico Mineiro după Copa Libertadores în 2013.

S-a vandut clubul lui Sterling

Un judecător din California a aprobat, luni, vanzarea clubului de baschet Los Angeles Clippers către fostul director executiv al Microsoft, Steve Ballmer, pentru două miliarde de dolari. Judecătorul Michael Levinas a estimat, după trei săptămani de studiu, că fostul proprietar al clubului, Donald Sterling, exclus din NBA pentru rasism, nu poate bloca vanzarea negociată de soţia sa Shelley, de care este separat, dar nu şi divorţat. Levinas nu a găsit "nicio dovadă de complot secret" şi a constatat că mărturia depusă de Shelley Sterling a fost convingătoare. Judecătorul a precizat că Donald Sterling a participat "de bună voie" la expertizele medicale în urma cărora s-a stabilit că suferă de Alzheimer şi a aprobat vanzarea clubului Los Angeles Clippers. După verdict, Shelley Sterling a declarat că vanzarea clubului este "cea mai bună soluţie pentru oraş, pentru NBA şi pentru familia sa". Principalul avocat al lui Donald Sterling, Max Blecher, a spus că "dacă ni se va permite să facem apel, suntem încrezători că decizia va fi alta".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.