Sport

Young Stars Panciu joacă maine în turul doi al Cupa Romaniei

Dan Chiriac
28 iul 2014 521 vizualizări
Young Stars Panciu - Oţelul 2 Galaţi, maine, de la orele 17.30, în turul doi al fazei naţionale a Cupei Romaniei.Echipele programate în cupă nu pot renunţa la partide, riscand eliminarea din campionat

Young Stars Panciu va disputa maine partida din cadrul turului doi din  Cupei Romaniei la fotbal. Young Stars Panciu şi Oţelul 2 Galaţi vor oferi o reeditare a partidelor din urmă cu caţiva ani, atunci cand cele două echipe se întalneau în liga a treia. De altfel, antrenorii celor două echipe s-au schimbat între ei în mai multe randuri, Damian Băncilă şi Sorin Haraga antrenand de-a lungul vremii ambele formaţii. Cel de-al doilea este în prezent antrenor la Oţelul 2 Galaţi. După ce s-a retras din liga a treia, Young Stars Panciu au reuşit în urmă cu două săptămani să învingă la scor, 4-0, pe CSM Moineşti şi să se califice în turul doi. Păncenii, pregătiţi de Jan Bolocan şi Paul Cioran, retras din activitatea de fotbalist, vor juca meciul de maine într-o formulă de echipă apropiată de cele pe care le-au folosit în liga a treia, încercand astfel să readucă aminte spectatorilor de vremurile bune ale formaţiei dintre vii. Primul “11” ar putea arăta astfel: Burdujel – Ciornei, Beşa, Parlac, Manea – Golea, Voinea, Ciubotaru, Stoian -  Covaci, Costin. Young Stars Panciu a ajuns în această fază a competiţiei după ce s-a impus în finala fazei judeţene. Păncenii au învins cu scorul de 2-1 pe Euromania Dumbrăveni, ajungand în primul tur al fazei naţionale, unde au trecut cu 4-0 de CSM Moineşti. Dacă la finalul jocurilor de maine scorul va fi egal, se vor desfăşura două reprize de prelungire a cate 15 minute. Dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare din punctul de pedepasă. Echipele programate în Cupa Romaniei nu pot renunţa la jocuri, în caz contrar urmand a fi eliminate din campionatul în care evoluează. Turul trei din cadrul Cupei Romaniei se va desfăşura pe 12 august, tot de la orele 17.30. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.