Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Poloiştii au rămas pe locul VIII

Ziarul de Vrancea
27 iul 2014 404 vizualizări
Reprezentativa de polo a Romaniei a fost învinsă, sambătă, cu scorul de 7-8 (1-3, 3-1, 1-2, 2-2), de echipa Spaniei, într-un meci contand pentru locurile 7-8 la Campionatul European de polo de la Budapesta, informează site-ul oficial al competiţiei.

Pentru Romania au marcat Diaconu, Radu (3), Ghiban, Negrean şi Popoviciu. În urma acestui rezultat, echipa Romaniei s-a clasat pe locul 8 la CE de la Budapesta.

Aktobe n-a impresionat

Echipa FK Aktobe, adversara Stelei în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, a terminat la egalitate, sambătă, în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu formaţia Irtiş Pavlodar, într-un meci din etapa a XXI-a a campionatului kazah. Irtiş Pavlodar a deschis scorul prin Dudşenko, în minutul 26, FK Aktobe reuşind egalarea prin Anderson Mineiro, în minutul 79. Antrenorul rus al echipei FK Aktobe, Vladimir Gazzaev, a folosit următoarea formulă de echipă: Sidelnikov - Kapadze, Arzumanian, Muldarov, Anderson Mineiro - Korobkin, Ţarikaiev, Hairulin - Zenkovici (Danilo Neco), Levin (Aimbetov), Tagibergen (Pizzelli). În urma acestui rezultat, FK Aktobe a rămas lider în calsament, cu 40 de puncte. Prima manşă a meciului FK Aktobe - Steaua Bucureşti se va disputa miercuri, de la ora 18.00, în Kazahstan, returul fiind programat în 6 august, de la ora 20.30.

S-a răzgandit şi a marcat

Mijlocaşul Eric Bicfalvi a marcat un gol pentru formaţia Volîn Luţk în meciul caştigat, sambătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), în faţa echipei Ilişiveţ Mariupol, în prima etapă a campionatului Ucrainei. Bicfalvi, care a fost integralist, a marcat în minutul 86. Celălalt gol al echipei Volîn Luţk a fost înscris de Babenko, în minutele adiţionale. Pentru Ilişiveţ a înscris Kulach, din  penalty, în min. 6. Eric Bicfalvi părăsise echipa Volin Luţk din cauza situaţiei din Ucraina, însă în cele din urmă conducerea clubului l-a convins să revină.

Politica, bat-o vina!

Federaţia Argentiniană de Fotbal a fost amendată cu 30.000 de franci elveţieni pentru afişarea de către jucătorii echipei naţionale a unui banner cu mesajul "Cei din Insulele Falkland sunt argentinieni", la un meci amical înaintea Cupei Mondiale, a anunţat FIFA. Jucătorii argentinieni au afişat bannerul înainte de startul jocului cu Slovenia, la 7 iunie, pe stadionul din La Plata, în faţa a 52.000 de spectatori. În Insulele Falkland a avut loc un război între Marea Britanie şi Argentina, în perioada 2 aprilie - 14 iunie 1982, după invadarea de către argentinieni a arhipelagului din Atlanticul de Sud. Conflictul, soldat cu 907 morţi, s-a încheiat cu victoria britanicilor.

ŢSKA s caştigat Supercupa Rusiei

Campioana ŢSKA Moscova a caştigat Supercupa Rusiei, după ce a învins, sambătă, la Krasnodar, cu scorul de 3-1 (0-1), formaţia FK Rostov, caştigătoarea Cupei Rusiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Wernbloom ('56), Tosic ('74)  şi Doumbia ('80), în timp ce pentru învinşi a înscris Milici, în minutul 37. FK Rostov a jucat cu doi oameni mai puţin după eliminările fotbaliştilor Gaţcan '61 şi Kanga '63. ŢSKA Moscova a caştigat pentru a şasea oară Supercupa Rusiei, după ce se mai obţinuse acest trofeu în 2004, 2006, 2007, 2009 şi 2013/2014.

Lallana stă şase săptămani

Internaţionalul englez al echipei Liverpool, Adam Lallana, s-a accidentat la genunchi la un antrenament la Boston şi ar putea fi indisponibil şase săptămani, a anunţat clubul din Premier League. "Încă nu s-a stabilit o perioadă de absenţă, dar la astfel de accidentări poate dura pană la şase săptămani pană la revenirea pe teren", a precizat Liverpool. Lallana, achiziţionat în această vară de Liverpool de la Southampton, în schimbul sumei de 31,5 milioane de euro, are probleme la ligamentul lateral extern al unui genunchi. Mijlocaşul în varstă de 26 de ani a participat cu Anglia la Cupa Mondială din Brazilia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.