Sport

Vor şi calificare şi spectacol!

Ziarul de Vrancea
22 iul 2014 499 vizualizări
Steaua Bucureşti - Strømsgodset Drammen, partida retur pentru turul II preliminar al Ligii Campionilor, astăzi, de la ora 20:30, în direct la ProTV

Astăzi, Steaua va face încerca să facă pasul decisiv pentru a urca în următoarea fază a stufoaselor preliminarii din Liga Campionilor, la adăpostul unei victorii asupra formaţiei Strømsgodset, obţinută la Drammen, cu 1-0. Echipa Steaua a caştigat un pic nemeritat partida din Norvegia, în care a fost dominată copios timp de o repriză şi doar intervenţiile portarului Arlauskis au salvat-o de la ruşine. A venit însă golul superb al lui Gabi Iancu, la începutul primei reprize, care a schimbat raportul de forţe, Steaua fiind echipa care a avut mai multe şanse de gol.
Constantin Galcă, antrenorul Stelei, a afirmat ieri că nu se mulţumeşte cu simpla calificare, ci vrea ca echipa sa să căştige la scor, să domine clar meciul şi să faca spectacol.   " Stromsgodset e o echipă bună, chiar foarte bună. Ne-a dominat în prima repriză. Am avut un portar într-o zi de excepţie, iar în a doua repriză nu am profitat de ocaziile clare pe care le-am avut. În retur aştept mulţi spectatori, chiar dacă unii sunt în concediu. Aştept de la echipa mea să domine jocul, să caştigăm clar, să mergem şi să demonstrăm că suntem Steaua Bucureşti şi ceea ce reprezintă în ea în Europa. Nu am spus că o să fie un meci uşor, dar sper să fie un meci bun, caştigat de noi, dar nu în orice mod", a afirmat Galcă, excluzand posibilitatea ca jucătorii săi să fie relaxaţi înaintea partidei retur, chiar dacă Steaua s-a impus în Norvegia cu scorul de 1-0.
În continuare, din echipa lui Galcă lipseşte fundaşul Florin Gardoş, care a suferit o leziune musculară la nivelul bicepsului femural la partida cu Petrolul Ploieşti din sezonul trecut şi nu s-a recuperat cum trebuie în pauza competiţională. "Sunt deja probleme cronice. Ele survin de la finalul sezonului trecut. Au grad important patologic şi de aceea ne-am întins. Gardoş a suferit o leziune musculară la nivelul bicepsului femural la partida cu Petrolul Ploieşti din penultima etapă a sezonului trecut. Prima greşeală, pe care mi-o asum, este că nu am controlat refacerea leziunii şi pe perioada vacanţei. Trebuia să-şi sacrifice vacanţa de vară, dar jucătorul nu este vinovat, şi să lucrăm cat mai intens ca el să fie aproape de sută la sută la revenirea din vacanţă. Cand s-a întors din vacanţă am făcut o reevaluare şi leziunea se complicase cu o cicatrice", a spus  medicul echipei, Radu Paligora. Potrivit acestuia, fundaşii Lukasz Szukala şi Fernando Varela suferă de pubalgie cronică, însă ei vor fi apţi pentru meciul cu Stromgodset, din returul partidei contand pentru preliminariile Ligii Campionilor.În ceea ce priveşte starea de sănătate a mijlocaşului Adrian Popa, Radu Paligora a explicat că acesta a fost supus unui tratament nonconformist, pentru a accentua recuperarea.
Reamintim că, în caz de calificare, Steaua va întalni în turul III preliminar caştigătoarea dublei manşe dintre Dinamo Tbilisi şi formaţia kazahă FK Aktobe. În prima manşă, Aktobe a caştigat în deplasare cu 1-0.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.