Sport

Speranţe la mica Olimpiadă

Ziarul de Vrancea
22 iul 2014 508 vizualizări
41 de sportivi romani vor participa la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing

Preşedintele COSR, Alin Petrache, consideră că delegaţia Romaniei are şanse mari să obţină medalii la la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing care se vor desfăşura în perioada 16-28 august, se arată într-un comunicat remis,ieri, agenţiei MEDIAFAX.
"Toţii merg la Nanjing plini de încredere, iar o privire obiectivă poate detaşa cateva nume care au posibilităţi sporite de a se întoarce învingătoare – Laura Jurcă (gimnastică artistică), Ioana Loredana Roşca (tenis), Adriana Duţă (kaiac-canoe), Adina Diaconu (tenis de masă), Gabriel Bitan (săritura în lungime), Maria Ifteni (3000 m), Rareş Toader (aruncarea greutăţii), Mustafa Arsen (box), Robert Glinţă (nataţie), Georgiana Dudoglu (haltere), echipajele feminine si masculine de la canotaj", a afirmat şeful COSR.
Alin Petrache susţine că viitorul sportului romanesc depinde de cei 41 de tineri care vor participa la Jocurile Olimpice de la Nanjing. "Este practic primul eveniment major pe care îl trăiesc din postura de preşedinte al COSR şi mă bucură nespus că este o competiţie destinată tinerilor. De ei depinde viitorul nostru sportiv şi nu numai, însă de noi depinde ca toţi cei 41 de reprezentanţi ai Romaniei să fie bine pregătiţi, să beneficieze de tot suportul de care au nevoie. Tinerii aceştia merită toată admiraţia noastră, şi-au dovedit valoarea, ambiţia, puterea de muncă în repetate randuri, cucerind titlurile care i-au calificat pentru această întalnire de la Nanjing", a menţionat Petrache.
Romania va fi reprezentantată la jumătate din sporturile incluse în programul JO de Tineret de la Nanjing. Cele 14 discipline în care vor concura sportivii romani, în numar de 41, sunt: atletism, baschet, box, haltere, canotaj, kaiac-canoe, judo, înot, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, scrimă, taekwondo, tenis de masa şi tenis. 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.