Sport

Vlad Dulcescu, medaliat la naţionale

Dan Chiriac
21 iul 2014 652 vizualizări
Andreea Roman a obţinut locul cinci la naţionalele de tineret şi seniori cu o aruncare de 39,96 metri

Vlad Dulcescu, de la CS Unirea Focşani, a obţinut singura medalie a delegaţiei vrancene la naţionalele de tineret şi seniori. În proba de 400 de metri garduri, Vlad Dulcescu a terminat la general pe locul trei, dar în clasamentul de la tineret a fost primul cu timpul de 54.04. Sportiva Andreea Roman a avut, de asemenea, o comportare onorabilă la campionatele naţionale de seniori şi tineret, care au avut loc la finalul săptămanii trecute la Piteşti. Atleta pregătită de profesorul Gheorghe Catrinescu s-a clasat pe locul cinci în clasamentul la tineret şi pe locul şapte în clasamentul general, unde au fost incluşi şi timpii obţinuţi de sportivii seniori. Aceasta a aruncat suliţa la o distanţă de 39, 96 metri. În proba de 3.000 de metri obstacole, Claudia Prisecaru, de la CS Unirea Focşani, s-a clasat pe locul cinci la general şi pe patru la tineret, cu timpul de 11 minute, 13 secunde şi 51 de sutimi. În proba de 5.000 de metri, eleva profesorului Corneliu Paniate a sosit pe locul şapte, cu timpul de 18 minute, 47 de secunde şi 48 de sutimi. Totodată, atletul adjudean George Zaharia va lua startul în această săptămană la campionatele mondiale de juniori care vor avea loc în Statele Unite ale Americii. Zaharia va concura în proba de aruncare a suliţei. Întrecerile vor debuta azi la Eugene şi vor dura cinci zile. La start se vor alinia cei mai buni sportivi din lume, concurenţa pentru atletul adjudean fiind foarte mare. Obiectivul lui Zaharia este o comportare onorabilă în finala mondială, chiar dacă adversarii se anunţă a fi foarte puternici. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.