Sport

O femeie taie şi spanzură în Formula 1

Ziarul de Vrancea
24 apr 2014 453 vizualizări
Sacha Woodward-Hill va administra drepturile comerciale pe timpul procesului lui Ecclestone

Sacha Woodward-Hill , în varstă de 44 de ani, se va ocupa de administrarea drepturilor comerciale ale Formulei 1 în perioada în care omul de afaceri britanic Bernie Ecclestone va fi judecat pentru corupţie la München, informează presa internaţională. De profesie avocat şi cu o prezenţă discretă, Sacha Woodward-Hill este mana dreaptă a lui Ecclestone şi conduce departamentul juridic al Formula One Group.Ea a fost implicată în ultima vreme în toate afacerile importante încheiate de Ecclestone cu privire la Marele Circ. "Este una dintre puţinele persoane din F1 în care Bernie are încredere totală. În afară de Ecclestone, ea este singura persoană care înţelege labirintul financiar al firmelor ce guvernează acest sport", au caracterizat-o pe Sacha Woodward-Hill surse din sistem.
De curand, Ecclestone a admis că va avea nevoie de ajutor în perioada în care va compărea în faţa tribunalului din München. Procesul a început joi şi sunt prevăzute, în total, 26 de zile de audieri, pană la 16 septembrie. în această perioadă, britanicul în varstă de 83 de ani trebuie să se prezinte la audieri de două ori pe săptămană, marţi şi miercuri.
Administratorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone, este acuzat pentru mituirea unui bancher german. El riscă pană la zece ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat că i-ar fi plătit 44 de milioane de dolari mită germanului Gerhard Gribkowsky, pentru ca acesta să convingă conducerea băncii de stat BayernLB la care lucra să vandă drepturile comerciale ale Formulei 1 fondului de investiţii CVC Capital Partners. Procesul lui Ecclestone,a început, ieri, la München.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.