Sport

Luptă între Selena Jariştea şi YS Panciu pentru caştigarea Superligii

Dan Chiriac
23 apr 2014 916 vizualizări
Cristi Gurguiatu, jucătorul celor de la Selena Jariştea, a marcat cu un lob de la 70 de metri

Cu o zi înainte de Paşte s-a disputat o restanţă în Superliga Vrancei. Gazdele s-au impus fără probleme cu scorul de 7-1, după ce la pauză au condus cu 5-0. Soarta partidei a fost decisă încă din primele 20 de minute, după reuşitele lui Popa, Stanciu – 2 şi Popa. Cel mai frumos gol a fost reuşit de Gurguiatu, care a punctat cu un lob superb de la 70 de metri. În urma acestei victorii, echipa din Jariştea se apropie la două puncte faţă de liderul clasamentului, Young Stars Panciu. Meciul decisiv dintre cele două formaţii care se luptă pentru prima poziţie are loc la Panciu, peste trei etape. Următoarea etapă a Superligii se va desfăşura sambătă 26 aprilie, cu începere de la orele 17.00. Astfel, vor avea loc partidele: Victoria Gologanu – Selena Jariştea, Victoria Gugeşti – AS Cîmpineanca, Euromania Dumbrăveni – FC Mărăşeşti şi Voinţa Odobeşti – Voinţa Cîrligele. Partida dintre Unirea Ţifeşti şi AS Suraia are loc la Jariştea, duminică 27 aprilie, de la orele 11.00. În deschiderea acestor partide se vor juca meciurile de juniori A 1. Liga a cincea va programa meciurile ultimei etape duminica viitoare, de la orele 11.00. În grupa A se joacă două partide, Podgoria Coteşti – Unirea Milcovul şi Tractorul Năneşti – Flacăra Urecheşti. Jocul Voinţa Răstoaca – Dinamo Tătăranu nu va avea loc, echipa oaspete retrăgandu-se din campionat. În Grupa B se joacă partidele: Viitorul Vîrteşcoiu – Şoimii Mirceşti, Viitorul Bilieşti – Unirea Focşani şi Victoria  Vînători – Trotuşul Rugineşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.