Sport

Se joacă restanţa în Superliga Vrancei

Dan Chiriac
18 apr 2014 826 vizualizări
Selena Jariştea - Energia Vulturu, se joacă azi, de la orele 11.00.Restul echipelor au pauză pană săptămana viitoare

Azi este programată o restanţă în Superliga Vrancei. Cu începere de la orele 11.00, Selena Jariştea va primi pe teren propriu replica formaţiei Energia Vulturu. Partida a fost amanată în urmă cu trei săptămani, la solicitarea oaspeţilor, care au dorit să participe la înmormantare a doi consăteni morţi într-un accident în Italia. În deschiderea partidei, de la orele 9.30 se va juca şi meciul de juniori A1. În cazul unei victorii, echipa din Jariştea se apropie la două puncte faţă de liderul clasamentului, Young Stars Panciu. Meciul decisiv dintre cele două formaţii care se luptă pentru prima poziţie are loc la Panciu, peste cateva etape. Partida de azi va fi arbitrată de o brigadă formată din Ionuţ Gheorghiţă - Ionuţ Norocea şi Adrian Dumitraşcu. Asociaţia Judeţeană de Fotbal a stabilit şi programul etapei a 16-a a Superligii Vrancei, care se va desfăşura sambătă, 26 aprilie, cu începere de la orele 17.00. Astfel, vor avea loc partidele: Victoria Gologanu – Selena Jariştea, Unirea Ţifeşti – AS Suraia, Victoria Gugeşti – AS Cîmpineanca, Euromania Dumbrăveni – FC Mărăşeşti şi Voinţa Odobeşti – Voinţa Cîrligele. Partida dintre Unirea Ţifeşti şi AS Suraia are loc la Jariştea, duminică 27 aprilie, de la orele 11.00. În deschiderea acestor partide se vor juca meciurile de juniori A 1. Liga a cincea va programa meciurile ultimei etape duminica viitoare, de la orele 11.00. În grupa A se joacă două partide, Podgoria Coteşti – Unirea Milcovul şi Tractorul Năneşti – Flacăra Urecheşti. Jocul Voinţa Răstoaca – Dinamo Tătăranu nu va avea loc, echipa oaspete retrăgandu-se din campionat. Meciul de la Năneşti va decide ultima calificată în play-off, acolo unde şi-au asigurat prezenţa echipele din Răstoaca şi Milcovul. Gazdele au nevoie de un rezultat de egalitate pentru a-şi păstra poziţia a treia. În Grupa B se joacă partidele: Viitorul Vîrteşcoiu – Şoimii Mirceşti, Viitorul Bilieşti – Unirea Focşani şi Victori aVînători – Trotuşul Rugineşti. Şoimii Mirceşti, Unirea Focşani şi Victoria Pufeşti s-au calificat în play-off. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.