Sport

Progresul Focşani va juca cu Deva în play-off

Dan Chiriac
17 apr 2014 439 vizualizări
Partidele vor avea loc la începutul lunii mai u focşănenii s-ar putea întări cu jucătorii de la minifotbal

Echipa de futsal Progresul Focşani s-a calificat în play off-ul Ligii I şi va întalni pe Autobergamo Deva. Echipa focşăneană a aşteptat meciul de marţi seara dintre City’us Tg. Mureş şi FK Odorhei pentru a-şi cunoaşte adversarul din faza doua a campionatului. Focşănenii şi-au atins obiectivul în acest sezon. “Ne-am atins obiectivul, suntem în play-off, ceea ce ne-am propus la începerea campionatului. Numele adversarului nu contează foarte mult pentru că toate cele trei echipe se bat pentru titlu. Deva, Odorhei şi Tg. Mureş sunt foarte puternice. Noi pornim cu şansa a doua în faţa Devei", a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul echipei de futsal. Partidele cu echipa din Deva vor avea loc la începutul lunii mai. Performanţa echipei focşănene vine după ce consilierii locali din municipiu au aprobat alocarea sumei de 300.000 de lei pentru activitatea echipei de futsal în returul campionatului 2013/2014, dar şi în turul sezonului 2014/2015. Banii vin din fondul pentru ONG-uri, dedicat proiectelor derulate în domeniul culturii, mediului şi tineretului. Altfel spus, echipa trebuie să se descurce cu aceşti bani pană în luna decembrie. Singura echipă de liga întai din judeţ a primit bani pentru a putea funcţiona în continuare. Echipa de futsal aşteaptă şi noua promisiune a preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, care a spus că va încerca să rezolve diferendele dintre echipele de fotbal şi futsal, care nu pot avea jucători comuni. Formaţiile de futsal au pierdut în ultimii ani mai mulţi jucători de valoare care au ales să joace la liga de minifotbal. Preşedintele Burleanu a promis că interdicţia jucătorilor de a juca şi la futsal şi la minifotbal va dispărea. Această decizie ar însemna că Emilian Chivu, Cătălin Curteanu sau alţi mulţi jucători de valoare, care joacă la minifotbal, ar putea reveni şi la echipa de futsal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.