Sport

Euromania Dumbrăveni, prima finalistă a Cupei Romaniei

Dan Chiriac
16 apr 2014 1858 vizualizări
AS Suraia - Euromania Dumbrăveni 1-3, într-un meci jucat marţi seara u a doua semifinală, Young Stars Panciu - Energia Vulturu s-a jucat aseară

Euromania Dumbrăveni este prima finalistă a fazei judeţene a Cupei Romaniei. Echipa pregătită de Daniel Bănică s-a impus marţi seara în partida jucată în deplasare în compania formaţiei AS Suraia. Oaspeţii au dominat jocul în prima repriză şi au deschis scorul după lovitura liberă executată din lateral de Marius Suvac. Gazdele au încercat să revină pe tabela de marcaj, dar golul doi a fost reuşit tot de oaspeţi, la mijlocul reprizei secunde. Chiar dacă surăienii au avut o tresărire de orgoliu şi au marcat pentru 2-1, Apostolescu, intrat pe teren de doar 30 de secunde, a reuşit golul meciului, cu un şut de la 30 de metri de poarta adversă. Echipa din Dumbrăveni reuşeşte astfel, la doar doi ani de la înfiinţare, să obţină calificarea în ultimul act al Cupei Romaniei, după ce anul trecut s-a oprit în semifinale. De asemenea, Euromania se poate lăuda cu locul trei în Superliga Vrancei, dar şi cu caştigarea ligii a cincea în sezonul precedent. Şi la juniori, Dumbrăveniul a reuşit două performanţe notabile: caştigarea Superligii copiilor şi disputarea finalei campionatului de juniori A 1 în sezonul precedent. Aseară, după închiderea ediţiei, s-a disputat partida Young Stars Panciu şi Energia Vulturu. Finala Cupei Romaniei se va disputa în acest sezon la Dumbrăveni, aşa cum s-a stabilit la şedinţa de lucru de la începerea campionatului. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.