Sport

Tecău şi Rojer, eliminaţi de doi anonimi

Ziarul de Vrancea
16 apr 2014 477 vizualizări
Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a ratat, ieri, calificarea în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Monte-Carlo, dotat cu premii în valoare totală de 3.452.415 euro.

Tecău şi Rojer au fost învinşi, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 3-6, 8-10,  după o oră şi şapte minute, de cuplul monegasc Romain Arneodo/Benjamin Balleret, beneficiar al unui wild-card.

"Tătăruşanu se poate impune în Serie A"

Fostul portar italian Stefano Tacconi a declarat, ieri, la Iaşi, într-o conferinţă de presă susţinută cu ocazia primei ediţii a Cupei "Magic - Trofeo Maestrelli Iaşi", că portatul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, ar putea face performanţă în Serie A. "Am auzit că portarul Stelei şi al naţionalei Romaniei este aproape de un transfer la Fiorentina. Este un lucru bun pentru el şi pentru naţionala Romaniei. Tătăruşanu poate face performanţă în Italia deoarece este un portar valoros. Caţiva ani petrecuţi în Serie A îl vor ajuta foarte mult", a spus Stefano Tacconi. Referitor la Cupa Mondială, Tacconi nu crede că Italia va reuşi să ajungă în fazele finale: "Eu văd o finală Brazilia - Argentina. Ar fi spectaculos un astfel de meci. Italia? Nu îmi place echipa actuală. Este o echipă moale, fără animaţie, nu o văd foarte departe. E un grup fără personalitate. Sunt multe echipe mult mai puternice decat Italia în momentul de faţă".

Procesul lui Pistorius, suspendat

Procesul lui Oscar Pistorius va fi suspendat între week-end-ul de Paşti, care începe joi seară în Africa de Sud, şi 5 mai, pentru a permite Parchetului să se ocupe de un alt caz, a anunţat, ieri, judecătoarea Thokozile Masipa. Judecătoarea a precizat că-şi va consacra această perioadă pentru a studia dosarul audierilor care cuprinde deja 2.000 de pagini. "Multe dovezi sunt de natură tehnică şi avem mult de citit. Această amanare nu este foarte lungă şi nu aduce prejudicii acuzatului", a menţionat Thokozile Masipa. Niciun verdict nu este aşteptat luna următoare, cand se va încheia procesul, la 16 mai. Cele două părţi, acuzarea şi apărarea, vor trebui să prezinte în scris argumentele. Procedura în Africa de Sud prevede ca tribunalul să anunţă verdictul la cateva săptămani după încheierea procesului.

Teodora o fluieră pe Marta

O brigadă formată din Teodora Albon, la centru, Petruţa Iugulescu şi Mihaela Gomoescu, asistenţi, şi Cristina Dorcioman, al patrulea oficial, va conduce, la 19 aprilie manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor la fotbal feminin ce se va disputa între Birmingham (Anglia) şi Tyreso (Suedia).În 2012, Albon a arbitrat semifinala dintre Lyon şi Turbine Potsdam, scor 5-1, iar anul trecut a condus de la centru finala dintre Wolfsburg şi Lyon. "Sunt foarte bucuroasă şi mandră să mă regăsesc pe lista delegărilor într-o asemenea competiţie. Este o dovadă că munca îmi este apreciată. Sunt investiţii tot mai mari în fotbalul feminin, iar acest lucru se vede inclusiv în calitatea jocurilor. Spre exemplu, echipa oaspete, Tyreso, are în componenţă cinci jucătoare din Brazilia. Inclusiv pe Marta, cea mai bună fotbalistă a lumii cinci ani consecutivi! Iar progresul celor de la Birmingham este evident ţinand cont că este pentru prima dată în fazele superioare ale unei competiţii europene", a declarat Albon, pentru sursa citată.

Divorţ amiabil

Corona Braşov a anunţat, ieri, rezilierea pe care amiabilă a contractului cu Ionel Gane, antrenor care a preluat echipa în luna septembrie a anului trecut. Pe langă Gane, si-au reziliat contractele şi secunzii acestuia George Bita şi Ovidiu Ceclan. Pana la finalul campionatului de echipă se vor ocupa Adrian Hîrlab şi Daniel Bona, cei care pregătesc de altfel, încă de luni, meciul din etapa viitoare, cu FC Vaslui.
   


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.