Sport

Piţurcă vrea toţi jucătorii la lot

Ziarul de Vrancea
15 apr 2014 334 vizualizări
Selecţionerul susţine că la turneul naţionalei din Elveţia, ultimul înaintea sezonului oficial, trebuie să-şi evalueze lotul * el nu este de acord cu cererea antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, ca steliştii să fie scutiţi de acest turneu

Reprezentativa Romaniei va susţine două meciuri amicale, cu Albania şi Algeria, în stagiul de pregătire din Elveţia, iar lotul pregătit de selecţionerul Victor Piţurcă se va reuni la 25 mai, la Mogoşoaia. Plecarea în Elveţia este programată, marţi, 29 mai. Primul meci, cu Albania, se va disputa la Sion, în 31 mai, iar partida cu naţionala Algeriei va avea loc în 4 iunie, la Geneva.  Revenirea în ţară este progamată pentru data de 5 iunie.
Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că îşi doreşte să aibă la dispoziţie toţi jucătorii pentru stagiul de pregătire din Elveţia, de la sfarşitul sezonului, precizand că nu va renunţa la vreun fotbalist decat în cazuri excepţionale. "Antrenorul de la Steaua şi Valeriu Argăseală au discutat cu preşedintele. E problema federaţiei, eu sunt selecţionerul, îmi trimit telegramele la jucătorii pe care îi selecţionez. Ei trebuie să se prezinte la echipa naţională. Dacă e vreun jucător care e mai obosit, care are probleme şi constat eu că este aşa, nu cand spune el, sigur că am discuţii cu el şi nu e niciun fel de problemă. Îmi doresc ca la această acţiune, ultima înaintea meciului oficial cu Grecia, să fie absolul tot lotul la dispoziţie. Nu că terminăm noi meciurile acum, sezonul şi vrem să plecăm la mare. Atunci, eu ce concluzii să trag? Am discutat cu jucătorii şi toţi îşi doresc să vină la naţională", a declarat Piţurcă, la DolceSport. Întrebat despre o posbilă împăcare "cu omul şi cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf", Piţurcă a răspuns negativ: "Nu, niciodată. Orice relaţie între mine şi acest om este încheiată. Eu am fost foarte ponderat în declaraţii în ceea ce-l priveşte. Acum nu o să mai atace pentru că probabil îi e frică de comisii. Eu niciodată nu am analizat cum a făcut el şi nici nu o voi face, să vorbesc de altă echipă. Nu mi se pare normal să vorbesc de altă echipă, de alt antrenor. Asta se poate face în Africa sau în altă parte. Pur şi simplu nu vreau să am de-a face cu omul Reghecampf."
În urmă cu o săptămană şi jumătate, Reghecampf s-a întalnit cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, căruia i-a transmis că doreşte ca jucătorii importanţi ai Stelei să fie menajaţi şi să nu fie convocaţi pentru turneul echipei naţionale din vară, din Elveţia, pentru a se odihni înaintea preliminariilor cupelor europene.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.