Social

VIDEO!!!! Saloane renovate cu 20.000 de euro de Clubul Rotary Focşani

Raluca Manolache
29 apr 2013 3130 vizualizări
Si mămicile vor putea sta în condiţii civilizate în saloanele destinate copiilor

Saloane moderne în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani. Copiii bolnavi, care se internează la Spitalul din Focşani, au nevoie de condiţii optime pentru a se face bine, iar  Clubul Rotary VARANA Focşani a înţeles acest lucru. Clubul a reuşit să strangă bani de la oamenii cu inimă mare şi dare de mană şi aceştia au fost folosiţi pentru renovarea şi modernizarea a patru saloane, mai precis opt rezerve, din secţia de pediatrie, una dintre cele mai aglomerate din tot spitalul. “Ceea ce vedeţi aici este rodul activităţii a şase luni de zile. Sunt extrem de bucuros că după 5 ani de activitate a Clubului Rotary VARANA în Focşani putem să finalizăm acest proiect important”, a precizat Dumitru Ducan, preşedintele în exerciţiu al Clubului. Investiţia s-a ridicat la 20.000 de euro. Banii au fost stranşi în urma organizării tradiţionalului bal de caritate organizat de Rotary Varana Focşani, toamna trecută. La balul de anul trecut au participat aproape 200 de persoane, care au dorit să se alăture proiectelor demarate de membrii activi ai acestui club. S-a continuat astfel acţiunea de anul trecut prin care a fost renovată şi dotată o sală de naşteri tot de la Spitalul Judeţean. Investiţia a fost realizată şi datorită unor sponsori pe care cei de la Clubul Rotary au reuşit să îi atragă în acest proiect caritabil. “Aceste saloane au fost de terapie pentru copii. Sunt cele mai noi saloane care pot exista într-un spital judeţean de urgenţă. De la mobilier, la absolut tot ce înseamnă stolerie, scaune, calorifere, absolut totul a fost schimbat. Îmi doresc să implementez acest proiect pentru toate celelalte saloane”, a declarat Constantin Mandrilă, managerul unităţii sanitare. Constantin Mandrilă speră să mai găsească şi alţi sponsori, astfel încat şi celelalte rezerve din secţie să poată fi renovate. Secţia de pediatrie este condusă de doctorul George Munteanu, care s-a declarat încantat de condiţiile mai bune de care beneficiază micii pacienţi. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
vasile, acum 3986 zile, 4 ore, 17 minute, 53 secunde
Foarte frumos gestul acestor oameni! Din ce-am vazut,saloanele arata foarte bine,de fapt arata asa cum trebuie...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.