Social

Post de radio rural la Păuneşti

Ziarul de Vrancea
25 apr 2013 5596 vizualizări
Locuitorii din comuna Păuneşti dar şi cei din zona Adjudului au acces la un post de radio electronic, înfiinţat anul trecut şi care le este dedicat de doi tineri inimoşi.

“Va invitam pe Radio Pauneşti între orele 19:00 şi 21:00, alături de DJ/Mc/Memo! Se vor da dedicaţii, preferinţe muzicale, anunţuri în direct! Dedicaţiile se fac pe http://www.radiopaunesti.eu/chat”, se arată în promovarea pe care iniţiatorii o fac pe internet postului local. Totul a început dintr-o joacă, după cum spune Robert Ignat, unul dintre iniţiatorii acestui proiect. “Începand totul dintr-o joacă nevinovată, care îmi ocupa timpul, astăzi a ajuns să fie atat pentru mine, cat şi pentru ceilalţi o mandrie şi o bucurie care ne încantă mereu. Radio Păuneşti a reuşit să invingă multe obstacole şi piedici pentru a ajunge unde este astăzi. Dintr-un simplu joc a rezultat această magie pe care o ascultăm alături de prietenii noştri”, spune Robert, elev la un liceu din Adjud. Alături de Robert lucrează ca voluntar şi Ticuşor Asavei, de 36 de ani, care este atat administratorul postului cat şi DJ, dar se ocupă şi de partea tehnică. “Îi multumesc că este alaturi de mine în acestă treabă. Împreună am reuşit să învingem gandurile rele ale personelor care ne invidiează”, spune Robert. Chiar dacă s-a pornit fără prea multe resurse, acum postul are ascultători fideli, iar audienţa este în creştere. La Radio Pauneşti mixează Dj-Mr-Monty, DJ-Ticu, Dj-Remix, DJ-Bllue, Dj-MC-Memo şi DJ-Roby, însă postul este deschis şi altor colaborări. “Doar la noi asculţi cele mai bune ştiri din comună. Doar pe Radio Păuneşti se difuzează muzică dance cat şi la cerinţa ascultătorului. Acestea fiind spuse, le mulţumesc încă o dată ascultătorilor şi prietenilor care ne sunt alături în fiecare seară”, spun cei de la Radio Păuneşti. Pe viitor, aceştia promit chiar să-şi găsească reporteri voluntari şi să crească numărul de ştiri din localitatea din nordul judeţului. Le dorim şi noi succes voluntarilor de la Radio Păuneşti. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 4016 zile, 10 ore, 13 minute, 13 secunde
agent secret iti ureaza,scz greseala
, acum 4016 zile, 10 ore, 16 minute, 20 secunde
AGENT SECRET,ITI URMEAZA MULT SUCCES,ATAT TIE CAT SI COLABORATORIILOR TAI,SI FITI TARI INCONTINUARE SA MOARA DUSMANII DE INVIDIE,TU ROBERT STI CINE SUNT EU,SALUTARI LA INTREAGA ECHIPA.
, acum 4016 zile, 10 ore, 23 minute, 32 secunde
Felicitari si la cat mai multe... filiale in judet. Ca e nevoie si la tara de cultura intelectuala, nu numai de culturi agricole... Sa ajungeti cei mai tari din Vrancea la muzica, stiri, reportaje, citeste integral
ROB3RT, acum 4016 zile, 3 ore, 13 minute
Va multumesc dl agent secret! Dupa cum a zis dl gheorghe a zis bine ce cea zis dar noi nu putem sa il facem in eter ca nu avem un sponsor in primul rand ne trebuie foarte multe acte facute pentru al citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.