Home | Social | A murit medicul stomatolog Arthur Mihăilescu

A murit medicul stomatolog Arthur Mihăilescu

Publicat de 1843 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Deşi era ieşit la pensie, dr. Mihăilescu a continuat să facă gărzi la Urgenţă Deşi era ieşit la pensie, dr. Mihăilescu a continuat să facă gărzi la Urgenţă

Început de an trist pentru colectivul medical vrâncean. După ce zilele trecute medicul Gheorghe Bercea a trecut la cele veşnice, în noaptea de marţi spe miercuri a fost rândul medicului stomatolog Arthur Mihăilescu, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon” să ne părăsească.

Medicul avea 75 de ani şi ieşise la pensie din anul 2013, dar şi-a continuat activitatea ca medic de gardă la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru urgenţele stomatologice. Medicul s-a stins într-un spital din Iaşi, din pricina unor probleme cardiace. Medicii din spital sunt alături de familia îndurerată. “Am rămas împietrit la aflarea veştii dispariţiei premature a celui care ne-a fost coleg, dr. Arthur Mihăilescu. Deşi s-a pensionat relativ la scurt timp după ce am venit eu în spital, am reuşit să îl cunosc bine pentru că dumnealui a rămas să efectueze gărzi în spital, l-am admirat ca om şi l-am apreciat ca profesionist. Transmit familiei îndoliate un gând de alinare şi sincere condoleanţe!”, a transmis managerul spitalului judeţean, Constantin Mândrilă. Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace! (Dana LEPĂDATU)

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36

Calendar creștin- ortodox: Sf. Cuv. Ioan Scărarul; Sf. Prooroc Ioad; Sf. Euvula (Dezlegare la ulei şi vin)
Calendar catolic: Ss. Ioan Climac (Scărarul), abate; Leonard Murialdo, pr.

Maxima zilei: “Eu am crezut întotdeauna în adevăr. Trebuie să ai curajul să priveşti realitatea în faţă. Fără acest curaj, viaţa nu are sens. Oamenii care ne fac cel mai mult rău sunt aceia care, vrând să ne protejeze, ne ascund adevărul.” (Agatha Christie)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5575 lei
1 Dolar American (USD) – 4.2232 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail