Home | Puls | Meteoriţi pe OLX

Meteoriţi pe OLX

Publicat de 428 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Meteoritul are 11 kg şi a fost găsit în curte fără analizele geologice la zi Meteoritul are 11 kg şi a fost găsit în curte fără analizele geologice la zi

Vestita pagina de anunţuri a devenit un loc în care se cumpără şi se vinde orice. De la obiecte la iluzii, de la speranţe la glume.

De la gratis la un leu sau de la un leu la mii de euro. De pe Pămant pană la limita sistemului solar sau dincolo de acesta, totul este de vanzare. Ce nu se poate întampla în spaţiul virtual? Găseşti tot felul de oameni, tot felul de postări, tot felul de speranţe, tot felul de mizerii. Peste tot găseşti cate unul care aruncă momeala cu speranţa că poate găsi vreun naiv care poate cădea în plasă. Ar putea crede naivul că un obiect cules de pe prund poate fi o bucată de meteorit tămăduitor? Energiile sale tămăduitoare costă 10000 de euro. Cine doreşte? Cine mai pofteşte? E foarte aproape!!! E la o aruncătură de băţ, nu pe asteroidul „Mathilde” ci la Matca. Posesorul zice că l-a găsit în ogradă, dar noi credem că l-a crescut în solar! (Piticul de pe Ceres)

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 07.06
Soarele apune: 17.44

Calendar creştin- ortodox: Policarp, Sfantul născut în temniţă
Calendar catolic: Sf. Policarp, ep. M.

Maxima zilei: “Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice" (George Orwell)

Curs BNR:

1 Euro - 4.5257 lei
1 USD- 4.3066 lei

Ultimele stiri / locale

Ultimele stiri nationale

Newsletter

Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail