Home | Puls | Drumuri „marţiene” prin judeţ

Drumuri „marţiene” prin judeţ

Publicat de 1189 vizualizari 3 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Drumuri marţiene prin trei sate vulturene Drumuri marţiene prin trei sate vulturene

Prin judeţul Vrancea încă au mai rămas drumuri făcute praf din cauza promisiunilor de a fi reparate sau asfaltate. Aceste căi de comunicaţie apar după zeci de ani de „împliniri măreţe”ca fiind drumuri aparţinand altor planete. Uneori sunt percepute ca nişte drumuri „de speranţă”, asemănătoare cu cele ce ar putea fi bătătorite de „căruţe” interstelare.

Nu prea departe de municipiu, drumul judeţean 204D din comuna Vulturu, drum care traversează trei sate, respectiv Vulturu, Hanguleşti şi Maluri, nu a mai fost asfaltat de vreo 11 ani, mai precis de la ultima mare viitură, prin 2005, cand au fost folosite nişte fonduri de urgenţă, după cum spun localnicii. Tot după inundaţiile din 2005 a fost reabilitat şi podul de la intrarea în Hanguleşti, lucrare care, de bine ce a fost făcută, a ţinut fix un mandat, de primar sau deputat. Drumul „cel asfaltat” a tot fost peticit pană s-a „tocat” de tot! De atatea peticeli a rămas un drum de piatră care, frecvent, este inclus în promisiunile administraţiei judeţene pentru reparaţii, mai ales înainte de alegeri. Au trecut şi alegerile locale, vor trece şi cele parlamentare, vor urma şi alte runde de promsiuni, însă cel puţin de 2 ani, situaţia a rămas în totalitate „stană de piatră”. Drumul va fi acoperit curand de zăpadă, dar va veni din nou primăvara, iar maşinile care se vor strica vor fi reparate de administraţia judeţeană, nici cea comunală, ci tot de cetăţeanul care, cu naivitate, votează mereu doar promisiuni şi nu fapte! (Naivul de pe drumurile judeţene)

Subscribe to comments feed Comentarii (3 publicate)

avatar
vergu 23-11-2016
DAR de DJ205 H ati auzit! poate va fac curiosi,ptr ca masinile de mare tonaj cu piatra l-au distrus .Si mai nou sunt 2 cariere de sortare pietris.Ghiciti unde este ,nu cred ca stiti!!!Venim la vot d-lor parlamentari?
avatar
vrinceanu 23-11-2016
Daca locuitorii din zonele respective l-au votat mereu pe unicul si marele carmuitor al judetului inseamna ca sunt foarte multumiti si fericiti cu ceea ce au sau mai bine zis.. nu au !
avatar
NICU 22-11-2016
Dar DJ205C de la Golesti la intrare in Cirligele cum sta domnilor decidenti!!! Nu s-a mai fcut o plombare la actualele gauri din asfalt pentru ca zice-se datorita garantiei extinse???!!! Dar cu alegerile din 11.11.2016 cum facem, astupam noi gaurile lor in sensul ca NU mergem la vot. Aceasta-i sanctiunea noastra pentru pagubele create de starea natiunii, pardon a drumurilor judetene nelucrate!!!
total: 3 | afişare: 1 - 3

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36
Calendar creștin- ortodox: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor (Denia Canonului Mare)
Calendar catolic: Sf. Eustasie, ep.

Maxima zilei: „Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.” (Feodor Mihailovici Dostoievski)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5500 lei
1 Dolar American (USD) – 4.1870 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail