Home | Puls | Faza Zilei

Faza Zilei

Publicat de 934 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Meştereala din Focşani de pe strada Tănăsescu a fost fotografiată de internauţi Meştereala din Focşani de pe strada Tănăsescu a fost fotografiată de internauţi

Cum se semnalizează lucrările în carosabil la Focşani

Se pare că în oraşul de pe Milcov lucrurile sunt menite să funcţioneze greu, greu de tot. Semaforul care indică timpii de aşteptare la Big centru a dat cateva rateuri în zilele de după montare.

Însă, culmea străzilor din oraş le reprezintă modalităţile în care sunt semnalizate diferite intervenţii în carosabil şi gropi rămase după zgandăreli ale meşterilor în asfaltare.

Pe strada Tănăsescu, muncitorii au astupat o groapă într-un stil mioritic, iar meştereala lor a fost protejată corespunzător, cu anvelope vechi şi crengi. Profi, ce să mai…Totul într-un montaj artistic menit să fie văzut şi pe întuneric, mai ales că muncitorii au legat şi un rest de bandă semnalizatoare. Cine ştie, poate edilii focşăneni au GPS pe maşini şi caută, într-o seară, strada Tănăsescu. Dacă o vor găsi, vor avea noroc că nu vor da în groapă, însă poate crengile respective le vor gadila nasul astfel încat să rezolve starea carosabilului înainte de venirea iernii. (Dorel vrea să muncească)

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36
Calendar creștin- ortodox: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor (Denia Canonului Mare)
Calendar catolic: Sf. Eustasie, ep.

Maxima zilei: „Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.” (Feodor Mihailovici Dostoievski)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5500 lei
1 Dolar American (USD) – 4.1870 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail