Politică

VIDEO!!!! Mişcarea Populară Vrancea s-a lansat în prezenţa lui Eugen Tomac

Iulia Crețu
17 oct 2013 3653 vizualizări
La tăierea panglicii au venit preşedintele Eugen Tomac, Ruxandra Dragomir - preşedintele organizaţiei de femei, deputatul Valerian Vreme şi consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu.PMP îşi are sediul pe “aleea partidelor”, b-dul Independenţei , chiar în spaţiul cedat de deputatul PDL Secară .Eugen Tomac l-a atacat pe baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, despre care a afirmat că “gandeşte ca un hoţ”

Partidul Mişcarea Populară Vrancea s-a lansat ieri, în prezenţa preşedintelui PMP la nivel naţional, deputatul Eugen Tomac, a Ruxandrei Dragomir, preşedinte organizaţia de femei a PMP, a deputatului Valerian Vreme, dar şi a consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. Sediul noii formaţiuni se află pe b-dul Independenţei nr. 23-25, langă secţia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vrancea, acolo unde se află şi adresa biroului parlamentar al deputatului Florin Secară de la PDL. În judeţ, vor face “mişcare populară” Costică Porumboiu, preşedinte la judeţ, şi Daniel Pancu, preşedinte la municipală. Cei doi şi-au prezentat ieri şi o parte din echipa cu care vor lucra. În conferinţa de presă ce a urmat tăierii de panglică, Costică Porumboiu a transmis că îşi doreşte o colaborare cu PDL pentru o opoziţie constructivă, “chiar dacă, la Focşani, este destul de greu”, după cum s-a exprimat acesta. “Realitatea politică actuală a determinat naşterea unui nou partid şi îmi doresc ca pruncul să crească precum Făt-Frumos. Îmi doresc să avem o colaborare cu PDL şi să-i determinăm să vină cu noi într-o opoziţie constructivă, dar la Focşani este destul de greu. Partidul Mişcarea Populară va fi un partid de opoziţie şi nu vom sta ascunşi. Vrem să atragem cat mai mulţi tineri, care au fost minţiţi şi batjocoriţi şi nu mai vin la vot”, a declarat Porumboiu.

Tomac: “în Vrancea s-a furat la referendum”

La randul său, Eugen Tomac a precizat că este o provocare să se pună bazele unui partid de dreapta în Vrancea, judeţ condus de ani de zile de reprezentantul stangii, Marian Oprişan. Acesta a avut cuvinte dure la adresa baronului PSD, nesfiindu-se să-l descrie ca pe un om politic care gandeşte ca un hoţ, amintind şi de faptul că în Vrancea s-a furat la referendum. “Pentru mine este o mare bucurie că am ajuns în Vrancea, în orice judeţ unde de ani de zile domină stanga de tranziţie, un etalon pentru oameni ca Oprişan, pentru noi este o mare provocare pentru că partidul poate oferi şi altceva vrancenilor. Nu-mi este indiferent că judeţul este confundat cu oameni politici ca Oprişan, că aici s-a furat la referendum şi că nu este alternativă. Democraţia înseamnă implicare iar Mişcarea Populară îşi propune să trezească din amorţeală cetăţenii. Ne adresăm clasei mijlocii pentru că ea generează progresul’, a declarat Eugen Tomac.

Vreme despre Trăşculescu

Prezentă ieri la Focşani, Ruxandra Dragomir, preşedinte al organizaţiei de femei a PMP, a precizat că în politică este nevoie de fair-play, aluzie la trecutul său de sportivă de performanţă. Dragomir a precizat că PMP a pornit cinstit şi consideră că în acest mod construcţia politică va merge mai departe. Fost membru PDL, deputatul Valerian Vreme, care a fost ministru al Comunicaţiilor în guvernarea lui Emil Boc, a făcut declaraţii referitoare la cazul fostului deputat democrat de Mărăşeşti, Alin Trăşculescu, judecat pentru corupţie. Vreme a declarat că i se pare “cusut cu aţă albă” dosarul fostului preşedinte al PDL Vrancea.

Lăzăroiu: “să vină un cutremur politic”


Costică Porumboiu, liderul de la organizaţia judeţeană, vrea ca partidul să crească precum Făt Frumos

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a precizat, ieri, că în patria cutremurelor, la Vrancea, aşteaptă să se producă un cutremur politic la alegerile prezidenţiale din 2014, cand dreapta să învingă PSD-ul. Lăzăroiu a precizat că a venit la Focşani în calitate de reprezentant al Fundaţiei Mişcarea Populară, organizaţie neguvernamentală, care însă are obiective politice asumate, în care se va regăsi şi preşedintele Traian Băsescu, după ce îşi va încheia mandatul la Cotroceni. Asemeni celorlalţi invitaţi, şi Lăzăroiu a adus critici la adresa guvernării actuale, preconizand că anul viitor ne-ar putea aştepta vremuri grele din cauza unui declin economic. Lăzăroiu a mai spus că în 2015 la guvernare va fi o altă majoritate faţă de cea actuală. “De ce este nevoie de Partidul Mişcarea Populară? Orice guvernare trebuie să asigure două lucruri: bunăstare economică şi să protejeze libertăţile cetăţenilor. Este un risc mare ca anul viitor Romania să se prăbuşească economic. Creşterea economică de care vorbea USL, după un an de zile, nu o vedem. Sunt trei surse financiare ratate de USL: banii europeni, unde la rata absorbţiei stăm foarte prost; investiţiile de la bugetul de stat în special în construcţii şi investiţiile străine directe. Cand am spus că vin la Focşani, mi s-a răspuns: «aaa, acolo unde se produc cutremurele». Mi-aş dori să vină un cutremur politic la prezidenţialelel din 2014 şi dreapta să învingă PSD-ul”, a declarat Lăzăroiu. (Iulia CREŢU)

“În Vrancea s-a furat la referendum şi că nu este alternativă.”, a spus Eugen Tomac, referindu-se la mediul politic din judeţ


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
liviu, acum 3842 zile, 18 ore, 7 minute, 25 secunde
" Vreme a declarat că i se pare “cusut cu aţă albă” dosarul fostului preşedinte al PDL Vrancea. " cum dreacu sa declari asa ceva ? aceeasi oala cu rahat !!! chiar aveam o speranta ! citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.