Politică

Bacinschi curăţă Crîngul pentru serbarea PSD de 1 mai

Iulia Crețu
19 apr 2012 2001 vizualizări
Bugetarii ar putea primi de 1 mai o mini-vacanţă de patru zile, iar pentru PSD, cu siguranţă, ziua muncii va fi marcată cu paranghelii cu mititei, bere şi lăudători la Crîng

Primăria Focşani curăţă Crîngul Petreşti pentru serbarea politică a PSD de 1 mai. Edilul social democrat Decebal Bacinschi “fură” startul campaniei electorale şi spune că în primăvara aceasta nu-şi mai vede capul de treburi. Cu toate că mai-marii de la PSD Vrancea nu au suflat o vorbă despre planurile de paranghelie cu mititei, bere şi musai muzică în faţa Hotelului în paragină Căprioara, Bacinschi a declarat că săptămîna viitoare “va face bec crîngul”, pentru ca cetăţenii să aibă unde ieşi la aer de 1 mai. Bugetarii ar putea beneficia de o mini-vacanţă de patru zile de ziua muncii, guvernanţii propunînd ca luni, 30 aprilie, să fie liber, pentru a putea lega week-end-ul de ziua liberă de marţi. “Vom începe de luni să facem curăţenie, să aranjăm Crîngul. Vom interveni şi pe drumul spre Petreşti, să vedem ce gropi sînt şi să peticim asfaltul. Nu ştiu dacă se va face ceva la Crîng, dar dacă se va face spectacol, să fim şi noi alături”, ne-a spus primarul Bacinschi. Este de aşteptat ca PSD şi Consiliul Judeţean Vrancea să anunţe atunci manifestări electorale, pentru a respecta tradiţia lui 1 mai politic la Crîngul Petreşti, tradiţie pe care a dus-o în fiecare an. Contactat telefonic pentru a preciza dacă se va organiza ceva la Crîng, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Dragoş Bîrlădeanu, a păstrat secretul, afirmînd că nu ştie. În schimb, la Bucureşti, primarul Marian Vanghelie a fost foarte deschis în privinţa petrecerii de 1 mai, povestind jurnaliştilor că serbarea se va face şi în acest an, mai ales că 2012 este unul cu miză electorală importantă. De altfel, dacă PSD se va preocupa de mititei şi bere, este foarte probabil ca la paranghelia din pădure a baronului Marian Oprişan să vină şi lideri de la centru. Asta în ciuda anunţului lui Victor Ponta, că nu apreciază în mod deosebit dezdrăbălările politice în fum de mititei. (Iulia CREŢU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
paul, acum 4385 zile, 15 ore, 40 minute, 12 secunde
Mai bine sa-l curete dupa serbare.
fricosul, acum 4385 zile, 23 ore, 13 minute, 21 secunde
O sa ne manance capusele!Da ordin d-le Oprisan sa se dezinfecteze toate spatiile verzi din Focsani si apoi sa ne scapati de maidanezi!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.