Politică

Mitrea crede că USL va rezista în 2012

Iulia Crețu
13 dec 2011 1872 vizualizări
Senatorul PSD de Vrancea, Miron Mitrea a exclus ca PSD şi PDL să facă vreo coaliţie pentru următorii zece ani, afirmînd că, în opinia sa, anul electoral 2012 va găsi USL-ul unit.

“Din cîte ştiu eu la ora actuală nu se pune problema unei coaliţii între PSD şi PDL cel puţin în următorii zece ani, după experienţa avută. Bine… eu zic zece ani şi politica arată că pot fi doi ani trei, cinci, şapte, însă sînt convins că în 2012 nu se va pune problema desfiinţării USL-ului şi USL-ul va merge bloc pentru formarea viitorului guvern”, a spus Mitrea în cadrul unui interviu la o televiziune centrală. Senatorul a comentat şi ale două subiecte la ordinea zile, reducerea numărului de parlamentari şi Parlamentul unicameral, aşa cum şi-ar dori, cel puţin la prima vedere, PDL. Miron Mitrea spune că ai săi colegi nu sînt încîntaţi de perspectiva înpuţinării fotoliilor prin camerele Parlamentului. „Eu nu vreau Parlament unicameral şi nu o să votez pentru el. Nu îmi este opozabil un referendum consultativ. (...) A fost un referendum făcut aiurea. Referendumurile se fac «după». Faci referendum consultativ: ce e aia? Este o invenţie”, a mai spus Mitrea. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
db, acum 4516 zile, 5 ore, 3 minute, 18 secunde
Domnul Mitrea prin pozitia sa este paralel cu democratia. Dansul ori uita, ori nu stie, ca este reprezentantul cetatenilor si intereselor cetatenilor din colegiul senatorial unde a fost votat si nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.