Politică

Motociclistul, Crinul si liberalii

Iulia Crețu
20 mar 2009 911 vizualizări
Astazi si miine are loc la Bucuresti Congresul extraordinar al PNL, intilnire in cadrul careia liberalii isi vor desemna presedintele.

Lupta se da intre fostul premier Calin Popescu Tariceanu si actualul vicepresedinte al liberalilor, Crin Antonescu. De asemenea, la sedintele de la acest sfirsit de saptamina, PNL isi va desemna si un prim-vicepresedinte, functia fiind vizata de Ludovic Orban, Theodor Atanasiu, Marian Petrache si Romeo Stavarache. Liberalii vor vota si pentru cele 14 locuri de vicepresedinte, pentru care si-au anuntat interesul 34 de liberali. Delegatia din Vrancea a galbenilor si-a anuntat sprijinul pentru Antonescu, la o intilnire in cadrul partidului din aceasta saptamina, deputatul Nini Sapunaru manifestindu-se vocal pentru ca Tariceanu sa respecte procedurile statutare. Din primele calcule se pare ca presedintele formatiunii liberale va fi Crin Antonescu. Pentru infringerea lui Tariceanu pare a atirna greu esecul negocierilor pentru intrarea la guvernare dupa alegerile din toamna anului trecut, dar si scandalul Sterling privind exploatarile de gaze naturale din platforma Marii Negre. De altfel, si presedintele PNL Vrancea, Nini Sapunaru, este interesat de un loc in Biroul Politic Central, post pentru care in urma cu o luna deputatul si-ar fi asigurat sprijinul organizatiei din Iasi, prin vocea lui Daniel Chitoiu, fostul sef al ANAF. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 5 ore, 11 minute, 38 secunde
alo, tovarasu' Basescu ? Vesti proaste de pe FRONTUL de DREAPTA ! Romanii de bun simt saturati de actualul mod de a face politica, cei care nu merg la vot de ceva timp sau is dezamagiti de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.