Politică

Liderii PSD vor aminarea alegerilor interne

Iulia Crețu
2 mar 2009 1612 vizualizări
Oprisan este interesat de functia de vicepresedinte national

Cei mai multi dintre presedintii filialelor PSD din tara sustin ca atentia lor trebuie indreptata in special catre guvernare, modul in care merge protocolul cu PD-L si viitoarele alegeri si mai putin catre impartirea functiilor in cadrul propriului partid. Printre cei care cred ca alegerile in interiorul PSD ar trebui aminate se numara si liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan. Acesta, cu toate ca vrea o functie de vicepresedinte in virful formatiunii, declara ca "prioritatea trebuie sa fie guvernarea, nu functiile de partid". "Eu cred ca trebuie sa ne concentram pe problemele pe care le au cetatenii. Chestiunea anului electoral este o problema secundara, sigur e important sa dam dovada de forta, dar problemele cetatenilor trebuie sa fie prioritatea PSD", a spus Oprisan. Aceeasi opinie o impartasesc si oamenii PSD de la Dolj, Bistrita, Constanta, Suceava sau de la Alba. Acestia spun despre interimarii lui Mircea Geoana ca s-au descurcat bine si nu se impun grabite alegeri, mai ales ca anul 2009 este unul electoral, organizatiile neavind timp sa se ocupe si de reorganizare, dar si de campanile pentru europarlamentare si prezidentiale. De altfel, in cadrul BPN s-a stabilit ca la congresul din aprilie sa fie desemnat candidatul la prezidentiale si sa fie validat un nou statut. Functiile vacante de vicepresedinti si de secretar general urmeaza a fi ocupate dupa acest congres, prin desemnarea lor de Consiliul National condus de Adrian Nastase. Si Marian Oprisan tinteste la un post de vice la PSD, baronul de Vrancea concurind cu Marian Vanghelie, Constantin Nicolescu, Radu Mazare sau Nicusor Constantinescu. Parlamentarul Valeriu Zgonea, secretar general interimar, ar putea prelua mandatul cu drepturi depline. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 7 ore, 51 minute, 43 secunde
Vai de mamulica noastra ! Auzi,Oprisan,Vanghelie,Mazare ! Alesi de preafericitul si preacurvitul Nastase ! Mai lipseste....Gorbunov !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.