Brand voice

Parlamentul României Camera Deputaţilor Biroul Parlamentar - Deputat Ion Ștefan:Declarație de presă 27 martie 2017

Ziarul de Vrancea
27 mar 2017 1147 vizualizări
Primarul PSD al Focșaniului împarte ”sărăcia” pe ”vacanțe” și pe la prieteni



Bugetul municipiului Focșani, sărăcit de deciziile Guvernului PSD la nivelul încasărilor, ajunge a fi destinat exclusiv prietenilor și colegilor de partid ai primarului Cristi Misăilă. Altfel nu îmi explic de ce pe lista de investiții reabilitare străzi, pe una din cele TREI căi de acces pe care edilul își propune să le asfalteze în acest an, total ”întâmplător” locuiește un primar pesedist din județ!

Poate la ședința de Consiliu Local Focșani de marți, 28 martie, primarul va benevoi să explice care este viziunea sa de reabilitare a străzilor din oraș, pe ce criterii a ales strada din cartierul Obor pe care, ”întâmplător”, locuiește un om de partid. Să explice primarul de ce străzile distruse pe care nu s-a nimerit să locuiască vreun mahăr de la partidul roșu, dar pe care locuiesc zeci și sute de cetățeni simpli, care își plătesc taxele, nu beneficiază de atenția deosebită a administrației PSD. Să știm cu toții care este planul de asfaltare pe următorii ani, în condițiile în care bugetul Focșaniului este mai mic de la an la an!

Aștept de la primarul Focșaniului să asculte și să accepte amendamentele pe care le vor face consilierii PNL, la sugestia cetățenilor cu care noi stăm de vorbă! În viziunea PNL, sunt numeroase alte străzi în oraș, în apropierea școlilor și grădinițelor, locuite de numeroși cetățeni, care au nevoie, la fel de urgent, de investiții! Domnule primar, nu împărțiți cetățenii orașului în categoria I și a II-a, cu toții au nevoie de condiții civilizate, fie că au sau nu carnet de partid!

Și tot la ședința de marți, să explice domnul primar Cristi Misăilă de ce consideră urgent să aloce aproape jumătate de miliard de lei vechi pentru elaborare documentație tehnico-economică pentru tăierea arborilor fructiferi din Focșani! Domnule Misăilă, lăsați copacii din oraș în pace! Știm că veți pleca în Japonia pentru aproape o lună, pe banii focșănenilor, ca să admirați momentul înfloririi cireșilor din Țara Soarelui Răsare. Poate nu ar strica să lăsați în pace spațiile verzi din oraș, pentru cei care nu-și permit zecii de mii de euro să călătorească în țări exotice să admire înflorirea unui cireș!

Lăsați vacanțele din bani publici pe locul doi, renunțați la dedicații pentru amicii din PSD și începeți să lucrați pentru focșăneni, pentru acest lucru ocupați biroul din Primăria Focșani!

Ion Ștefan, deputat PNL de Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
tepes, acum 2579 zile, 52 minute, 32 secunde
cine va scris discursul sigur nu este conceput de un om care s-a văzut primar in seara după alegeri... mai bine să criticați asa cum s-a făcut timp de 27 ani puneți mâna împreună si lăsați citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.