Politică

Nissan-ul Navara cel nou al lui Oprișan și ce se vorbește despre participarea sa la Balul Operei de la Cluj Napoca

Ionel Sclavone
21 mar 2017 5765 vizualizări
Marian Oprișan a adăugat un nou exponat la colecția personală de bolizi de lux pe care îi șofează. Autovehiculul cu care se afișează mai nou Oprișan este un Nissan Navara Pick up, model NP300. Pe website-urile de specialitate, noul Navaro este prezentat ca un vehicul robust, agil și stilat, mai mult decât un 4X4, pregătit oricând să facă față oricărei provocări.

„Fie că este vorba despre cele mai inaccesibile zone ale țării sau despre jungla de beton a orașelor, Nissan Navara deține întotdeauna controlul. Există trei moduri de a-l conduce: 4WD High pentru teren accidentat, 4WD Low pentru circumstanțe dificile off-road, nisip, zăpadă sau noroi adânc și 2WD pentru deplasarea pe asfalt. Cu dotări precum Hill Start Assist (Asistență la pornirea din rampă) și Hill Descent Control (Asistență la coborârea în pantă), acest pick-up este întotdeauna pregătit pentru orice provocare“, se arată în prezentarea de pe pagina de internet a Nissan (www.nissan.ro).

Mașina are dotări de lux, prezintă un confort sporit, un nivel de siguranță superioară și un sistem de navigație avansat. Prețul de pornire pentru un asemenea vehicul este de 28.880 euro (cu TVA) pentru versiunea Chassis King Cab, 2,3L dCi 160CP, 4X4 și poate ajunge până la 40.000 de euro cu TVA în cazul Double Cab, cu motor de 190 CP, transmisie automată, faruri LED şi toate echipamentele hi-tech.

Mare amator de vehicule puternice, Marian Oprișan a condus, în urmă cu câțiva ani, un model mai vechi de  Nissan Navaro, mașină achiziționată pe numele fratelui fostei sale iubite, Lucreția Dumbravă.

Mare amator de mașini puternice și scumpe, Marian Oprișan a mai condus, în trecut, Nissan Patrol,  Toyota Land Cruiser, Nissan Navara, Audi S8, Audi A6 Mercedes GL, Mercedes G, Toyota Tundra, cele mai multe înregistrate pe numele unor firme sau ale unor persoane apropiate.

 

 Oprișan complotează împotriva lui Dragnea?

La începutul acestei luni, Marian Oprișan s-a afișat la Cluj Napoca cu un alt SUV din colecția personală, un Mercedes seria GL, înmatriculat cu numărul VN 65 MMO.El a participat la Balul Operei din Cluj Napoca, al cărui amfitrion a fost Rareș Bogdan, directorul Realitatea TV. El s-a cazat la un hotel de cinci stele și a fost văzut la cină, însoțit de o brunetă.

Surprins de ziariști, Oprișan a declarat că prezenţa sa în oraș s-a datorat unei  întâlniri cu prietenii şi amatorii de judo, având în vedere că la Cluj s-a desfășurat, în perioada respectivă, un campionat naţional de profil. De menționat că președinte al Federației Române de Judo este Cozmin Gușă, patronul Realității TV. Oprișan a negat că evenimentele la care a fost invitat ar fi avut vreo conotație politică.

Cu toate acestea, presa clujeană a speculat că Balul Operei și campionatul de judo au fost folosit ca pretext, de o grupare disidentă din PSD, pentru a pune la cale răsturnarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului. (Ionel Sclavone)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
ana, acum 2584 zile, 19 ore, 24 minute, 42 secunde
tocmai am citit mai inainte articolul despre o mama a doi copii care are cancer si nu are bani de medicamente...ce nedreapta e lumea asta...
sisu, acum 2585 zile, 7 ore, 8 minute, 8 secunde
O fi fost la Cluj sa plateasca pt achitarea din dosarul Căprioara!
., acum 2585 zile, 8 ore, 20 minute, 51 secunde
felicitari ptr articol , si ptr curajul de a spune lucrurilor pe nume . si fosta iubita este actuala sotie a primarului ? ce o fi acolo Doamne in primaria si consiliul judetean ?
dd, acum 2585 zile, 10 ore, 14 minute, 12 secunde
L-a platit cu banii din pensia lui mamica
sorin, acum 2585 zile, 10 ore, 21 minute, 54 secunde
Shutzu a mai facut o vanatoare ceva si si-a mai tras o masina pe spinarea trogloditilor care l-au votat.Am inteles ca se va face o expozitie de masini de epoca la Mandresti,poate merge si el pe acolo
kkk, acum 2585 zile, 18 ore, 55 minute, 39 secunde
dara n-a hi traba oilor d`unde bea magariul apa!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.