Politică

Oprişan s-a dat în spectacol la conferinţa de presă a lui Dragnea

Mihai Boicu
24 feb 2017 2242 vizualizări
Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a participat vineri la conferinţa de presă susţinută de Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional PSD

Liderul PSD Vrancea s-a dat în spectacol şi a strigat în mai multe randuri, chiar în timp ce Liviu Dragnea răspundea la întrebări, că jurnaliştii trebuie să îl chestioneze şi cu privire la decizia instanţiei în cazul casei preşedintelui Klaus Iohannis. Pe durata conferinţei, Marian Oprişan a vociferat în mai mai multe randuri. Jurnaliştii s-au întors şi i-au spus preşedintelui PSD Vrancea că vor întreba după ce vor fi epuizate subiectele de pe ordinea de zi. Alţii l-au rugat pe Marian Oprişan să vorbească mai încet, întrucat se auzea în microfoane mai tare decat Liviu Dragnea, spun jurnaliştii din presa centrală. Pe măsura ce trecea timpul, Oprişan a devenit tot mai iritat, în jurul său strangandu-se mai mulţi lideri PSD. La final, presa a pus şi întrebarea cerută de Marian Oprişan, dar într-un mod ironic. ”Ne provoacă domnul Oprişan să vă întrebăm cum comentaţi decizia în cazul lui Klaus Iohannis”, a fost întrebarea. Dragnea a răspuns razand: ”Şi aveţi acest curaj?”. Oprişan a strigat atunci că ”N-a avut curajul, a dat-o pe mine!”. Subiectul pe care preşedintele PSD Vrancea vroia ca presa să îl aducă în discuţie era referitor la pierderea de către preţedintele Klaus Iohannis a unei case în centrul Sibiului, după ce Curtea de Apel Piteţti a respins contestaţia în anulare la decizia Curţii de Apel Braşov.  (M. B.)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
ion, acum 2589 zile, 6 ore, 21 minute, 43 secunde
Hotul caree striga hotii ,, a devenit banala.De bine de rau ne-a dat si noua 2 portii de fasole si tocanade la premcium porc sa ne innchida gura !
costel, acum 2589 zile, 8 ore, 39 minute, 53 secunde
E obisnuit ca ....in Vrancea lui ...toata lumea sta drepti si-i executa ordinele. RUSINE !
cetatean liber, acum 2589 zile, 9 ore, 40 minute, 36 secunde
Shutzule ,locul tau e la puscarie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.