Politică

Marian Oprişan spune că primarul Iaşiului a greşit criticand conducerea PSD

Mihai Boicu
15 feb 2017 1714 vizualizări
Liderul PSD Vrancea susţine că Mihai Chirică trebuie să discute mai întai în interiorul partidului

 

VIDEO preluat de pe contul da facebook-Borcea Stefan

Marian Oprişan l-a criticat pe Mihai Chirică, primarul Iaşiului, pentru atacurile lansate la adresa liderilor PSD şi a membrilor Guvernului în privinţa OUG 13. Mihai Chirică, care este şi vicepreşedinte al PSD, s-a remarcat în ultima perioadă prin poziţia critică adoptată faţă actuala conducere a partidului, pe care nu a ezitat să o arate public. Marian Oprişan susţine însă că primarul Iaşiului trebuia să discute mai întai aceste probleme în interiorul partidului şi abia după aceea, dacă era cazul, să iasă în presă. “Domnul Mihai Chirica, vicepreşedinte al Partidului Social Democrat şi colegul nostru, trebuia să aibă abilitatea ca orice problemă şi nemulţumire a domniei sale să o prezinte întai Comitetului Executiv şi colegilor din organul operativ de conducere al PSD şi după aceea să iasă public dacă nu i s-a fi răspuns relevant sau dacă aspiraţiile domniei sale nu s-ar fi rezolvat la nivelul organelor de conducere operative ale PSD. în  accepţiunea mea, ceea ce domnia sa a făcut pentru PSD în momentul de faţă este un lucru complet greşit. în orice familie, în primul rand discuţi cu familia lucrurile care te nemulţumesc şi dacă nu mai poţi şi numai poţi, abia atunci ajungi la divorţ”, a declarat Marian Oprişan. Mihai Chirică a fost printre cei care i-au cerut demisia fostului ministru al Justiţiei, Florin Iordache, şi a afirmat că PSD a greşit prin adoptarea OUG 13. Deşi a intrat în conflict deschis cu Liviu Dragnea, primarul Iaşului nu a fost, cel puţin deocamdată, sancţionat de conducerea partidului pentru luările sale de poziţii. Pe de altă parte, Marian Oprişan, deşi pare lăsat într-un con de umbră de actuala conducere a partidului, a ales să fie de partea lui Liviu Dragnea, cel puţin la nivel declarativ. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.