Politică

Duminică seara, în Piaţa Unirii - Trei persoane s-au luat la bătaie la patinoar

Gabriel Sava
14 feb 2017 1174 vizualizări
Jandarmii au intervenit şi au întocmit actele de sesizare pentru încăierare

Jandarmii focşăneni au intervenit duminică seara la un incident petrecut în zona Pieţei Unirii, la patinoar. „În data de 12.02.2017, în jurul orelor 21.00, o patrulă de jandarmi  din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil care executa  misiuni de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Focşani a fost sesizată cu privire la faptul că în zona patinoarului din Piaţa Unirii mai multe persoane se bat. Jandarmii au intervenit cu promptitudine, au aplanat conflictul şi au condus persoanele implicate la sediul Jandarmeriei pentru a se stabili circumstanţele producerii conflictului. În urma discuţiilor cu persoanele implicate în conflict a rezultat faptul că numiţii C.R. de 41 ani, G.M. de 34 ani şi N.F. de 33 ani, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la închirierea unor patine, s-au lovit reciproc. În cauză jandarmii au procedat la întocmirea actelor de sesizare ale organelor de urmărire penală, numiţii C.R., G.M. şi N.F. fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de încăierare(...), documentele fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani pentru continuarea verificărilor în cauză”, se precizează în comunicatul IJJ Vrancea. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.