Politică

A început să se "maraie" a nemulțumiri și prin PSD Vrancea

Ziarul de Vrancea
12 feb 2017 3616 vizualizări
Intră în articol să vezi cine-i "maraitorul" și pe ce temă-i "maraiala" PSD-istă în județul nostru

Replici între primarul PSD de la Tănăsoaia și colegul său deputat, Nicușor Halici

 

Primarul comunei Tănăsoaia, social-democratul Romeo Vulpe, s-a declarat nemulțumit de politizarea acțiunilor și propunerilor edililor, propuneri trimise la nivel central, în cadrul Asociației Comunelor din România (ACoR).

 

Vineri, 10 februarie 2017, în cadrul Adunării Generale a Filialei Județene a ACoR, Vulpe i-a replicat colegului său din PSD, deputatul Nicușor Halici, când acesta le-a cerut primarilortrimită propuneri la nivel central pentru a fi luate în considerare de parlamentari.Degeaba propunem noi ceva pentru că, să spunem lucrurilor pe nume, la nivel central se politizează totul și ne trezim că în proiectele legislative ajunse în Parlament nu mai există ideile noastre. Centralizarea ideilor noastre de la nivelul central al ACor are efecte politice. Cu legea salarizării ne păcălesc toți parlamentarii, de ani de zile”, a afirmat Vulpe, primar care s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 iulie 2009 - 23 octombrie 2009, întrucât a deținut simultan cu funcția de primar și calitatea de comerciant persoană fizică, în cadrul „VULPE M. ROMEO” PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.

La Adunarea Generală  a filialei județene a ACoR, desfășurată vineri la Golești, au participat doar 3 parlamentari din cei 7 pe care îi are Vrancea. Este vorba despre deputații social-democrați Dragoș Bîrlădeanu și Nicușor Halici, respectiv liberalul Cătălin Toma, senator. Acesta din urmă le-a spus primarilor anul trecut s-a finalizat Codul administrativ, în proporție de 99 la sută și că așteaptă de la Guvernul PSD adoptarea acestui cod care să armonizeze legislația în domeniu. (C. F.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Florin Spulber, acum 2623 zile, 10 ore, 54 minute, 21 secunde
replica primarului Vulpe ? ce nostim! sau se teme de puscaria pe care o are de facut cam 5 ani cu executare dupa dosarele DNA la care este acuzat de inselaciune,incompatibilitate si fals in citeste integral
Tedi, acum 2623 zile, 18 ore, 56 minute, 23 secunde
Ciudat articol. Nu vad unde e cearta sau "maraiala". Doar voi le puteti interpreta in felul asta.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.