Politică

VIDEO!Planuri pentru USR Vrancea

Ziarul de Vrancea
27 apr 2017 2967 vizualizări

USR vrea să facă filiale în Vrancea pentru a-şi consolida poziţia

 

 



Lucian Stanciu - Viziteu, deputat USR de Bacău, a spus la Focşani că, în opinia sa, în PSD şi ALDE există o mare presiune pentru aprobarea amnistiei şi graţierii.Vrancea va intra în sfera de activitate a parlamentarului USR.Partidul şi-a propus să înfiinţeze structuri în judeţ



USR îşi propune să înfiinţeze filiale în judeţ, pentru a-şi întări poziţia pe scena politică locală şi pentru a-şi ”apăra” cele aproape 7000 de voturi obţinute la alegerile parlamentare, au arătat reprezentanţii partidului la o întâlnire cu presa şi cu susţinătorii care a avut loc marţi la Focşani. Pentru că în Vrancea USR nu a avut suficiente voturi pentru a avea parlamentari, judeţul nostru a intrat în sfera de activitate a Bacăului. Din acest motiv, la întâlnirea de la Focşani a venit deputatul Lucian Stanciu – Viziteu, cel care va prelua o parte din cererile şi nemulţumirilor vrâncenilor. Parlamentarul a explicat poziţia partidului în ceea ce priveşte ordonanţele amnistiei şi graţierii, dar şi cum se aplică cele două acte normative. ”Îmi pare rău că aceste partide nu găsesc teme mai urgente decât amnistia şi graţierea, dezincriminarea abuzului în serviciu, ca şi cum ar fi rezolvat toate problemele în economie şi au ajuns la deţinuţi”, a spus deputatul Lucian Stanciu – Viziteu. Acesta a explicat că interesul pentru adoptarea ordonanţelor este dat de faptul că dacă acestea intră in vigoare atunci se vor aplica celor vizaţi, chiar dacă ulterior pot fi modificate, respinse de Parlament sau declarate neconstituţionale. ”Cred că există o mare presiune din partea celor două partide (PSD şi ALDE – n.r.) pentru a se aproba cele două ordonanţe”,  a mai spus parlamentarul. Reprezentanţii USR au afirmat că vor demara o campanie de informare a populaţiei, pentru că oamenii să înţeleagă mai bine cum funcţionează mecanismul de aplicare a celor două ordonanţe. În ceea ce priveşte judeţul Vrancea, USR a stabilit ca plan de acţiune consolidarea structurilor în teritoriu. ”Principala direcţie este să înfiinţăm organizaţii locale în comunităţile care ne-au fost favorabile la alegerile parlamentare. Am primit aproape 7000 de voturi pentru Camera Deputaţilor şi acei oameni trebuie apăraţi. Pentru aceasta trebuie constituie organizaţii şi structurii în teritoriu”, a spus Petru Pletea, preşedintele USR Focşani. (M. B.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.