Home | Politică | Cătălin Toma a demisionat din funcţia de primar al comunei Jariştea

Cătălin Toma a demisionat din funcţia de primar al comunei Jariştea

Publicat de 3116 vizualizari 4 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Cătălin Toma a demisionat din funcţia de primar al comunei Jariştea Cătălin Toma a demisionat din funcţia de primar al comunei Jariştea

El a anunţat în urmă cu puţin timp acest lucru printr-o postare pe contul de facebook.Cătălin Toma a obţinut la alegerile parlamentare din 11 Decembrie 2016 unul din cele două posturi de senator de Vrancea candidand pe poziţia 1 pe lista PNL .Locul său la conducerea primăriei Jariştea va fi luat pană la organizarea alegerilor anticipate pentru postul despre care-i vorba de actualul viceprimar al comunei , Neculai Cristudor.Redăm mai jos integral postarea lui Cătălin Toma pe contul de facebook

"A sosit momentul în care trebuie să demisionez din funcţia de #primar al localităţii mele de suflet, #Jariştea. Aceasta, deoarece funcţia de #senator pe care am obţinut-o doar cu sprijinul dumneavoastră nu-mi permite să deţin două astfel de funcţii simultan. Chiar dacă fizic trebuie să fiu în Senatul României pentru a realiza proiectele pe care le am în minte încă de dinainte de alegeri şi prin care ştiu sigur că voi contribui la ridicarea nivelului de trai a fiecărui român, inima mea rămâne în Jariştea, acolo de unde am plecat, dar unde voi trăi şi mă voi întoarce mereu.
Am lăsat în comuna Jariştea proiecte finalizate, dar şi proiecte începute, aflate în curs de derulare. Sunt convins că aceste proiecte sunt pe mâini bune, atât datorită faptului că mă bazez pe puternica echipă a Primăriei comunei #Jariştea, cât şi datorită sprijinului pe care aceasta îl va avea necondiţionat din partea Consiliului Local al comunei Jariştea. Conform legislației în vigoare domnul viceprimar, Neculai Cristudor, va prelua toate atribuțile primarului până la organizarea alegerilor.
Am trăit #împreună momente pline de emoţii, de la clipele în care stăteam cu sufletul la gură în aşteptarea obţinerii apobării proiectelor sau a finanţărilor acestora, la clipele în care, încălţaţi în cizme de cauciuc, răzbăteam prin apele învolburate căzute în urma precipitaţiilor sau prin troienele de zăpadă, în acţiunile în care ne încăpăţânam să ţinem piept furiei naturii, la momentele în care ascultam fiecare cuvânt al persoanelor din comună care ne opreau pentru a ne spune of-ul plin cu lacrimi, până la îmbrăţişările încărcate de trăiri intense pe care le primeam în urma succeselor obţinute.
Recunosc, îmi veţi lipsi...fiecare om, fiecare drum, fiecare casă, fiecare coleg, fiecare colaborator...dar ridic semeţ capul şi ştiu că sunt aici pentru voi, aici unde aţi avut încrederea să mă trimiteţi! Recunosc că poate nu am fost perfect, în încercarea de a vă mulţumi pe toţi. Dar mai recunosc şi că a fost o adevărată binecuvântare să fiu primarul localităţii în care sufletul meu va rămâne pentru #totdeauna!
Vă mulţumesc tuturor pentru #sprijinul pe care mi l-aţi acordat în tot acest timp şi pe care mi-l veţi acorda în #continuare şi vă asigur că voi rămâne mereu pentru dumneavoastră nu politicianul, nu primarul, nu senatorul, ci #omul Cătălin Toma!
Mă înclin cu respect în faţa #dumneavoastră!"

Subscribe to comments feed Comentarii (4 publicate)

avatar
penelopa 06-01-2017
Senzational titlu.De ce o fi demisionat ?
avatar
,, Un liberal'' 06-01-2017
Stimata redactie,

De ce stergeti comentariile?
Era o chestiune de bun simt!
Noi vrem sa stim care sunt proiectele finalizate si cele in curs?
Mai vrem sa stim ce este ,, in mintea’’ d-lui Catalin Toma pentru activitatile ce urmeaza a le desfasura in calitate de senator.
Dorim de asemeni sa stim la PNL Vrancea un presedinte ales si nu numit.
Nu credem ca aceasta dorinta ar putea deranja pe cineva daca tot aveti rubrica ,,comentarii’’.
avatar
,, Un liberal'' 06-01-2017
Dragă Cătălin,

Îti fac cateva recomandari:
Era bine dacă postai si proiectele finalizate, doar nu sunt secrete. La fel de bine era sa le enumeri si pe cele in curs.
De ce ne ţii în ceaţă?
Ne faci curioşi cu proiectele pe care le ai ,, în minte,, !
Te rog frumos, spune-ni-le si noua!!! Nu ne ţine cu sufletul la gură!
Momentul demisiei trebuia sa fie a doua zi dupa depunerea jurământului in Senat.
Ma rog, daca ai mai avut de semnat vreun contract sau vreun O.P. IMPORTANT, este explicabil.
Tine minte un lucru, nu te-a trimis nimeni in Parlament, tu ai dorit.
Cat despre numarul de voturi obtinute de PNL pentru postul de senator, sa nu mai vorbim! E jenant!
Apropo, lichideaza starea de interimat la PNL! Nu te avantajeaza nici pe tine, nici pe liberalii din judetul Vrancea.
avatar
urgia 06-01-2017
declaratie de bun simt , nu ca a b.......ului de STEFAN ! O hahalera din cauza caruia pnl-ul a ratat sansa de a avea primar la focsani . mare b-u !
total: 4 | afişare: 1 - 4

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.04
Soarele apune: 20.15

Calendar ortodox: Sf. Ap. Iason și Sosipatru, Sf. Mc. Maxim, Cvintilian și DAdas din Ozovia (Dezlegare la pește)
Calendar catolic: Ss. Petru Chanel, pr. m. *; Ludovic M. Grignion de Montfort, pr. *; Valeria, m.

Maxima zilei: Adevăratul element magic în cadrul relaţiilor este să nu-i judeci pe ceilalţi.( Wayne Dyer )

Curs BNR:
1 Euro – 4. 5289 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 1565 lei

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail