Politică

CJ Vrancea cheltuie 100.000 de euro pentru Mica Unire

Mihai Boicu
3 ian 2017 3231 vizualizări
Manifestările care vor avea loc pe 24 ianuarie constau într-un moment evocator, Hora Unirii şi un dineu pentru 300 de persoane.Firma care va obţine contractul va asigura transportul pentru 2000 de persoane din judeţ, care vor fi aduse la eveniment

Consiliul Judeţean Vrancea scoate la licitaţie manifestările care vor avea loc pe 24 ianuarie 2017. Anul acesta se împlinesc 158 de ani de la unirea Moldovei cu Ţara Romanească,unirea mică cum i se mai spune înfăptuită pe 24 ianuarie 1859. Pentru organizarea acestui eveniment, suma estimată de CJ este de 441.600 lei, fără TVA. ”Programul din acest an al evenimentului ”24 ianuarie 2017 – 158 de ani de la Unirea Principatelor Romane” va include un moment evocator care va readuce pe scena amplasată în  Piaţa Unirii din Municipiul Focşani atmosfera din perioada Micii Uniri, moment ce se va finaliza cu Hora Unirii şi cu un dineu oficial oferit invitaţilor la eveniment”, se arată în caietul de sarcini. Firma care va obţine contractul va trebuie să vină cu scena şi artiştii, să asigure un dineu pentru 300 de invitaţi, transportul persoanelor din localităţile din judeţ care vor să participe la eveniment, asigurarea unei mese calde pentru aceştia, transportul tur – retur şi hrana pentru Garda de Onoare de la Bucureşti. În caietul de sarcini se prevede faptul căîn Piaţa Unirii vor veni 2000 de persoane din teritoriu. Aceasta înseamnă, foarte probabil, o mobilizare a primarilor PSD, ca fiecare să vină cu un anumit număr de persoane.Caştigătorul are în sarcină să asigure şi combustibilul şi fitilele pentru torţele folosite la retragerea cu torţe de la manifestare. De asemenea, firma care va obţine de la CJ contractul va trebuie să mediatizeze evenimentul în mass media scrisă, fiind destul de previzibil faptul că fondurile pentru publicitate vor ajunge la presa de partid. Manifestările dedicate Unirii Principatelor Romane vor avea loc în intervalul orar 14.00 – 17.00 şi vor cuprinde concursuri şi recitaluri. Pe scenă vor evolua artiştii Vlad Miriţă, Felicia Filip, Ioan Isaiu, Sebastian Stan, Alexandru Bindea, Vlad Rădescu, Ion Haiduc, Bogdan Jianu, Aureliu Surulescu, Ion Dichiseanu, Veta Biriş. Anunţul CJ privind organizarea evenimentelor de pe 24 ianuarie 2017 a fost publicat pe 24 decembrie 2016 , iar astăzi este ultima zi în care pot fi depuse oferte, pană la ora 10.00. (Mihai BOICU)

 

 

 

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
kkk, acum 2668 zile, 11 ore, 35 minute, 20 secunde
cheltuie=sparge aiurea
andrei, acum 2668 zile, 13 ore, 15 minute, 19 secunde
Nu e cam mult? Mie îmi pare o sumă mare pentru un eveniment...dar poate mă înșel
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.