Politică

După depunerea jurămantului, parlamentarii vranceni au fost repartizaţi ca membri în comisii de specialitate

Ziarul de Vrancea
27 dec 2016 3981 vizualizări
Parlamentarii vranceni au depus jurămantul şi îşI vor prelua funcţiile în comisiile de specialitate

După depunerea jurămantului de parlamentar, aleşii vranceni au fost repartizaţi în comisiile de specialitate. Unii dintre ei sunt cu o experienţă mai veche în Parlamentul Romaniei, precum Angel Talvăr sau Cristian Dumitrescu, alţii se află la primul mandat de parlamentar şi chiar fără experienţă politică, cum este cazul deputatului PNL Ion Ştefan. 

Ion Ştefan: “Ziua depunerii jurămantului a fost emoţionantă”

Într-o recentă conferinţă de presă, parlamentarii PNL au povestit cum a fost prima săptamănă în Parlamentul Romaniei, exprimandu-şi recunoştinţa faţă de cetăţenii care i-au ales, dar cu asigurările de rigoare că ei vor reprezenta acolo pe toţi vrancenii. Ion Ştefan a mai spus că “ziua depunerii jurămantului a fost deosebit de emoţionantă, poate chiar mai emoţionantă decat ziua căsătoriei, pentru că a fost un moment solemn, într-o sală care impune respect”. Ion Ştefan a fost ales vicelider al grupului de lucru PNL şi membru în Comisia de Industrie şi Servicii. Cătălin Toma, senator PNL, a spus că va trata cu seriozitate responsabilităţile pe care le va avea în parlament şi este nevoit să renunţe la funcţia de primar al Jariştei, responsabilităţile fiind preluate de viceprimar pană la noile alegeri locale. Avand în vedere experienţa sa de edil, acesta a fost ales membru al Comisiei de Administraţie Publică şi Organizare a Teritoriului, dar şi al Comisiei de Afaceri Europene. Ambii parlamentari au promis că vor face o opoziţie constructivă alături de parlamentarii PNL.

În ce comisii au fost repartizaţi parlamentarii PSD

Şi parlamentarii PSD, care vor reprezenta Vrancea, vor face parte din comisii de specialitate. Singurul deputat de Vrancea care va face parte din două comisii va fi Angel Talvăr. Acesta va fi membru în Comisia de Afaceri Europene şi în Comisia de Educaţie şi Învăţămant. Ceilalţi parlamentari vor face parte doar dintr-o singură comisie. Astfel, Dragoş Barlădeanu va fi membru în Comisia de Buget, Rodica Boboc în Comisia pentru Agricultură, Nicuşor Halici în Comisia pentru Drepturile Omului, iar senatorul Cristian Dumitrescu va fi preşedintele comisiei pentru Politică Externă. (Z.V)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.