Home | Politică | Consiliul Judeţean începe construirea ”porţilor” de la intrările în judeţ

Consiliul Judeţean începe construirea ”porţilor” de la intrările în judeţ

Publicat de 776 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Proiectul care a caştigat concursul organizat de CJ Proiectul care a caştigat concursul organizat de CJ

Consiliul Judeţean Vrancea a stabilit care este firma care va realiza semnalele de la intrările în judeţul nostru. Modul în care arată ”porţile Vrancei” a fost stabilit printr-un concurs organizat de CJ.

Contractul a fost încredinţat firmei Pif&Lms Company SRL, care a caştigat licitaţia, la concurenţă cu alte două firme. Suma pentru construirea celor patru semnale este de 1,12 milioane lei, fără TVA. ”În cadrul contractului se vor realiza patru elemente semnale poziţionate la intrările/ieşirile din judeţul Vrancea – patru totemuri, ce vor fi iluminate pe timpul nopţii. Lucrările de construcţii constau în realizarea, pentru fiecare totem, a unui element semnal cu înălţimea de 10 metri realizat din panouri de aluminiu compozit cu aspect de cupru. Acesta va avea un element central alcătuit dintr-o placă de bronz decupată în forma conturului judeţului Vrancea. Totemul va fi amplasat pe un soclu betonat cu suprafaţa de 12 mp”, se aratăîn anunţul publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).  Caştigătorul concursului organizat de CJ, anunţat în anul 2014, a fost arhitectul Elena Ştefănescu Marcu. (M. B.) 

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36
Calendar creștin- ortodox: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor (Denia Canonului Mare)
Calendar catolic: Sf. Eustasie, ep.

Maxima zilei: „Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.” (Feodor Mihailovici Dostoievski)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5500 lei
1 Dolar American (USD) – 4.1870 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail