Politică

PSD conduce detaşat în faţă PNL, intră în Parlament USR, ALDE, UDMR

Ziarul de Vrancea
11 dec 2016 3939 vizualizări
Soarta PMP se joacă, partidul lui Ghiţă e a dat în afară Parlamentului.Asta spun Exit-poll-urile Digi 24 şi Antena 3 pentru ora 20,00


Exit-poll-urile-urile prezentate la ora 21.00 de Digi 24 (în parteneriat cu IRES) şi Antena 3 (în parteneriat cu Avangarde) arată că PSD conduce confortabil cu peste 45%, iar ALDE (aliatul PSD) e creditat cu peste 6% în ambele exit-poll-uri. PNL e cotat la 20 - 21% în ambele exit-poll-uri, iar USR devine a treia forţă politică, cu scoruri cifrate la 8,5 - 9% în ambele exit-poll-uri.

Exit-poll-urile prezentate la ora 21.00 de Digi 24 (în parteneriat cu IRES) şi Antena 3 (în parteneriat cu Avangarde) arată că PSD conduce confortabil cu peste 45%, iar ALDE (aliatul PSD) e creditat cu peste 6% în ambele exit-poll-uri. PNL e cotat la 20 - 21% în ambele exit-poll-uri, iar USR devine a treia forţă politică, cu scoruri cifrate la 8,5 - 9% în ambele exit-poll-uri.

Ambele sondaje realizate la ieşirea de la urne arată că UDMR ar fi depăşit pragul de 5% şi urmează să între în Parlament. PMP e dat peste pragul electoral de sondajul Antena 3, în timp ce sondajul Digi 24 îl da sub prag. PRU, partidul lui Sebastian Ghiţă, e cotat sub pragul de 5%.

21.14: Liviu Dragnea, întrebat dacă va fi nominalizarea PSD că premier: Voi ţine cont de votul românilor, Constituţie şi programul de guvernare. Eu nu am de gând să-mi bat joc de votul de azi, n-am de gând să le fac cadou unor persoane şi instituţii.


* Precizare: Rezultatele sondajului Digi / Ires sunt valabile pentru votul de la ora 20.00, iar rezultatul sondajului Antena 3 / Avangarde sunt valabile pentru ora 19.00. De asemenea, exit-poll-urile prezentate la ora 21.00 de cele două televiziuni nu vor lua în calcul votul din Diaspora (un vot oricum destul de slab, doar 100.500 voturi exprimate până la ora 20.40).www.hotnews.ro

Rezultate alegeri generale 2016 în judeţul Vrancea În Circumscripţia electorală Vrancea vor fi aleşi cinci deputaţi şi doi senatori. În judeţul Vrancea vor funcţiona 356 secţii de votare, iar pentru alegerile din data de 11 decembrie au fost tipărite 697.808 buletine de vot.

Citeste mai mult: adev.ro/oi141c


Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central, până la ora 21.00 au votat 7.211.567 cetăţeni, reprezentând 39,49% din totalul de alegători.Conform aceleiaşi surse în Vrancea s-au prezentat 126720 alegători reprezentand 40.05% din totalul de  316 400 alegători aflaţi pe liste.Vom reveni cu amănunte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.