Politică

VIDEO!!! Principalii candidaţi la alegerile parlamentare au votat pentru schimbare

Alexandra TĂTARU
11 dec 2016 1501 vizualizări
Ziua de 11 decembrie 2016 este cea care decide viitorul Romaniei, cel puţin pentru următorii patru ani u candidaţii vranceni au declarat că au votat pentru o Romanie mai bună, pentru un viitor optimist, pentru un parlament mai curat u toţi au afirmat că vor o schimbare prin aceste alegeri

În prima jumătate a zilei de 11 decembrie, principalii candidaţi la alegerile parlamentare şi-au exprimat dreptul de vot. Rand pe rand, aceştia s-au prezentat în secţiile de votare cu mult optimist şi încredere că vor determina prin propriul vot o schimbare, dar au îndemnat, totodată, şi cetăţenii să îşi exprime acest vot. “Cetăţenii trebuie să iasă la vot dacă îşi doresc schimbarea cu adevărat”, au declarat candidaţii la unison. Chiar şi vremea a fost însorită astfel că, aşa cum spune unul dintre candidaţii la Senat, gen. Virgil Bălăceanu, din partea ANR ,“îndemnăm vrancenii să iasă la o plimbare şi să şi voteze pentru că e semn bun de la Dumnezeu că vremea este excelentă”.

Candidaţii PNL au votat pentru “Romania înainte!”

Cătălin Toma, candidat PNL la Senat

 

Ion Ştefan, candidat PNL la Camera Deputaţilor

Ion Ştefan, candidat PNL la Camera Deputaţilor, a sosit punctual la ora 10 la secţia de votare a Bibliotecii Judeţene, secţia din str. Titulescu. “Am votat pentru ca Vrancea şi Romania să meargă înainte, am votat pentru un viitor Parlament format din oameni noi, cinstiţi, profesionişti, vranceni, care să facă legi pentru cetăţeni, nu pentru interesul propriu, am votat pentru continuarea luptei anticorupţie şi modernizarea Romaniei. Îmi doresc din toată inima ca Vrancea să reînvie, să fie încrezătoare în viitor”, a spus Ion Ştefan la ieşirea de la urne.

Cătălin Toma, candidat la Senat din partea PNL, a votat la secţia amenajată la Şcoala din Jariştea cu mult optimism în ceea ce priveşte viitorul copiilor şi revitalizarea economiei Romaniei. ”Am votat astăzi pentru o Romanie înainte, pentru o ţară care să-şi ajute copiii prin mărirea alocaţiilor, prin adoptarea cotei unice şI TVA redus, pentru locuri de muncă şI o viaţă mai bună  pentru cetăţenii Vrancei”, a declarat candidatul Cătălin Toma după exercitarea dreptului de vot.

 Liviu Bostan, candidat PNL la Camera Deputaţilor, a votat la secţia nr.2, de la Teatrul Municipal Focşani, pentru ca ţara să aibă conducătorii care şi-i merită. “Am votat în această dimineaţă fiind încredinţat că această ţară trebuie să aibă conducători mai buni, cu frică de Dumnezeu şi care vor înţelege într-o măsură mai mare decat pană acum nevoile cetăţenilor romani”, a precizat candidatul. Şi ceilalţi candidaţii PNL la Senat, Raluca Ioan, Liviu Macovei, Cristi Bălosu, respectiv Camera deputaţilor, Florin Nedelcu şi-au exprimat votul la secţia de la Şcoala “Ştefan cel Mare”, oferind cu toţii declaraţii optimiste privind viitorul Romaniei şi încrederea că cetăţenii îşi vor exprima opţiunile în mod corect.

Virgil Petrea (USR) a votat pentru un nou început

Virgil Petrea, candidat USR la Camera Deputaţilor, a sosit la secţia de votare nr.38 de la Şc. “Duiliu Zamfirescu”, la ora 10.30, la fel de punctual ca şi ceilalţi candidaţi. Virgil Petrea speră că îşi va începe cariera de politician şi va aduce un plus de competenţă şi cinste. “Am votat pentru un nou început în politică, un început mai curat, mai cinstit şi mai competent, în care interesele tuturor

Virgil Petrea, candidat USR la Camera Deputaţilor

 vrancenilor să fie reprezentate. Vreau să îndemn toţi vrancenii să iasă la vot, este de datoria noastră şi chiar avem ce alege de această dată”, a declarat tanărul candidat USR la Camera Deputaţilor, Virgil Cristian Petrea.

Candidaţii ALDE au votat pentru un Parlament de profesionişti

Maricica Vrabie, candidat ALDE pentru Camera Deputaţilor, a votat la secţia de la clădirea FederalCoop, mai ales pentru a schimba în bine imaginea politicienilor: “Am votat pentru Vrancea, pentru vranceni, pentru un parlament de profesionişti şi pentru a face o imagine mai bună politicienilor în faţa oamenilor”, a spus candidata ALDE la ieşirea de la urne.
 

 

Maricica Vrabie, candidat ALDE la Camera Deputaţilor


 

Constantin Voicu, candidat ALDE la SenatConstantin Voicu, candidat ALDE pentru Senat, a votat la Şc.”Ştefan cel Mare”. Acesta a spus că militează pentru un viitor mai bun pentru vranceni şi mai ales pentru tineri. “Am votat pentru proiectele pe care le-am propus în campanile şi care sigur vor aduce Vrancei şi bunăstare, şi binefacere, şi mai ales viitor în privinţa locurilor de muncă pentru tinerii care pot rămane în Vrancea”, a declarat fostul pilot şi economist pentru cetăţeni.
Candidaţii ALDE au mers în echipă peste tot, fiind însoţiţi şi de preşedintele partidului, Filiala Vrancea, Ionel Cel-Mare, precum şi alţi membri. “Am votat în primul rand pentru o schimbare, pentru un parlament profesionist, am votat pentru vranceni şi cu profesionişti, şi am votat cu gandul că Romania trebuie să prospere, dar şi să redăm Romania romanilor”, a declarat preşedintele ALDE, Ionel Cel-Mare.

 Generalul Bălăceanu speră ca ANR să intre în Parlament

 

 

Candidatul la Senat din partea Alianţa Noastră Romania, generalul Virgil Bălăceanu, a votat la ora 7 într-o secţie din Bucureşti, avand timp să ajungă în Vrancea înainte de ora pranzului. “Am votat pentru Alianţa Noastră Romania, am votat pentru dorinţa noastră  de romanism înapoi la romani, am votat cu credinţa în Dumnezeu şi cu speranţa în vranceni şi romani”, ne-a transmis Virgil Bălăceanu foarte entuziast în ce priveşte prezenţa vrancenilor în procent mare la urne. Candidaţii PSD nu şi-au anunţat programul de prezenţă la secţiile de votare, astfel încat opiniile lor despre alegeri nu au putut fi consemnate. (Alexandra TĂTARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.