Politică

Misăilă anunţă candidaţii la parlamentare unde se vor lipi pe panouri

Iulia Crețu
3 nov 2016 2549 vizualizări
Săptămana viitoare, marţi, se trage la sorţi ordinea de afişaj

Partidele politice parlamentare şi neparlamentare, dar şi candidatul independent din Vrancea la alegerile parlamentare, de pe 11 decembrie, au la dispoziţie şapte locaţii în Focşani pentru a se promova vizual, la panourile special amenajate pentru acest lucru. Primăria Focşani a publicat locurile de afişaj electoral unde, odată cu debutul campaniei electorale, candidaţii la Senat şi Camera Deputaţilor îşi vor putea transmite “oferta” către electorat. Astfel, candidaţii au la dispoziţie cate 15 panouri în următoarele locaţii: Str. Prof. Longinescu-vis-a-vis de Direcţia de Statistică 

Vrancea, Bdul. Republicii-intersecţie cu bdul. Independenţei (Catedrală), Bdul. Unirii-în faţa Sălii Sporturilor, Bdul. Bucureşti-în faţa Băncii Transilvania din cartierul Sud, Al. Căminului-complex comercial, Bdul. Independenţei-intersecţia cu str. Mărăşeşti şi cartierul Mîndreşti- str. Lăcrămioarei nr. 1. “În atenţia partidelor politice, a organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, a alianţelor politice, alianţelor electorale şi a candidaţilor independenţi. Sunteţi invitaţi la sediul Primăriei municipiului Focşani, din bdul. Dimitrie Cantemir nr. 1 bis, sala de şedinţe, etajul I, în data de 8 noiembrie 2016, ora 11:00 pentru a proceda de comun acord la alocarea panourilor electorale pentru desfăşurarea alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor ce vor avea loc în data de 11 decembrie 2016”, se arată în invitaţia municipalităţii. (I. CREŢU)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.