Politică

Partidul Alianța Noastră România al lui Marian Munteanu "militarizat",în Vrancea,în mare măsură

Ziarul de Vrancea
28 oct 2016 3490 vizualizări
Formațiunea politică condusă de Marian Munteanu va avea candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, și în Vrancea.

Numele formaţiunii este Partidul Alianța Noastră România şi a depus liste complete de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Vrancea, atât pentru Senat cât și pentru Camera Deputaților.O caracteristică imediat observabilă este aceea că în judeţul nostru candidații ,actualmente pensionari, proveniți din sistemul militar au o pondere însemnată pe listele respective. Astfel pe primul loc al listei de candidaţi la Camera Deputaților se află general-locotenent cu trei stele Virgil Bălăceanu. În varstă de 60 de ani Bălăceanu a trecut în rezervă în 2013, printr-un decret semnat de președintele României de la acea vreme, Traian Băsescu.Cat a fost activ  generalul Virgil Bălăceanu a ocupat funcții importante în unitățile militare ale armatei române precum și în structurile NATO. Acesta a fost șef de stat major la Brigada 282 ”Unirea Principatelor” din Focșani în perioada 1998-2000,fost comandant al Brigăzii 34 Mecanizată Teritorială „Vasile Lupu" din Mihail Kogălniceanu şi comandantul Brigăzii 2 Infanterie uşoară „Rovine" din Craiova, incubatorul „Scorpionilor Roşii" din Afganistan. A absolvit Colegiul de Război al Armatei SUA de la Carlisle, Pennsylvania si a reprezentat România în cadrul Comandamentului NATO de la Bruxelles.
Între 2007-2009 a fost comandantul Brigăzii Multinaţionale din Sud-Estul Europei (SEEBRIG). ”Este o provocare electorală pentru noi, militarii în rezervă. Vrem să asigurăm o bună reprezentare a militarilor în Parlamentul României, ținând cont de contextul securității naționale și regionale, de schimbările fundamentale din ultimii ani. Atât militarii activi cât și cadrele în rezervă se confruntă cu diverse probleme iar noi vrem să ne implicăm. Pe de altă parte, problemele militarilor sunt, în cea mai mare parte, problemele întregii societăți românești”,
a declarat la depunerea dosarelor de candidaturi ,Virgil Bălăceanu.

Pe aceiaşi listă de candidaţi a Partidului Alianța Noastră România pentru Camera Deputaților în Vrancea ,locul al doilea se află Ioan Diacon, subofițer în rezervă, fostul șef al Muzicii Militare a Garnizoanei Focșani,recent pensionat.

La Senat lista de candiadţi în Vrancea a partidului lui Marian Munteanu este deschisă de către generalul de brigadă în rezervă Stelian Ferariu, fost comandant al Brigăzii 282 din Focșani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
cetateanu', acum 2736 zile, 20 ore, 3 minute, 48 secunde
Poate acest partid va imprima dragostea de tara ,simtul patriotic,disciplina.Cine te poate apara mai bine cel mai bine ? Armata noastra,nu o umbrela.
, acum 2736 zile, 12 ore, 46 minute, 37 secunde
Asa o fi, dar stii vorba aia din popor: "baba si mitraliera"! Asa ca sa nu ne facem prea mari sperante...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.