Politică

VIDEO!!! PSD şi PMP merg mai departe: Mersoiu şi Iorga revin în birourile de viceprimari

Iulia Crețu
20 sep 2016 2635 vizualizări
Şedinţa ordinară a lunii septembrie, care a avut loc ieri, nu a produs nicio surpriză în privinţa realegerii viceprimarilor.

Majoritatea din Consiliul Local formată din PSD, PMP şi consilierul independent, 13 la număr, a votat pentru revenirea în birourile de viceprimari în Primăria Focşani a lui Ionuţ Mersoiu (PSD) şi a lui Marius Iorga (PMP).

Şi Ionuţ Mersoiu se întoarce de astăzi la atribuţiile de vice

  Votul a fost secret, în cabinele din sala CL

 Propunerile liberalilor, pentru Dan Buzoi şi Ana-Maria Laura Dimitriu, nu au adunat majoritatea voturilor, fiind susţinute numai de consilierii PNL, opt la număr. Consilierii locali au respectat, de această dată, dorinţa şi indicaţiile Prefecturii Vrancea şi au tipărit pe un singur buletin de vot cele patru căsuţe distincte în care au fost tipărite numele celor propuşi să-i fie adjuncţi lui Cristi Misăilă. Votul a fost secret, în cabinele amenajate în sala de şedinţe, iar buletinele au fost introduse în urna de vot. Privind la modul în care s-a votat ieri, s-ar putea spune că în Consiliul Local Focşani s-a ştampilat politic dar şi puţin cam … misogin. Din cele 21 de scaune de consilier, 14 sunt ocupate de bărbaţi, iar şapte de femei consilier local. Cu toate că doamnele au avut o propunere pentru o reprezentantă din randul lor, nu toate au votat pentru Ana-Maria Laura Dimitriu. Liberala a fost susţinută numai de colegele sale din partid, trei la număr. Celelalte femei consilier, două de la PSD şi una de la ALDE au preferat să asculte de directive partidului şi să meargă pe mana bărbaţilor, Mersoiu şi Iorga. Focşaniul nu a mai avut viceprimar femeie de la mandatul Doinei Fodoreanu, care l-a secondat pe primarul de atunci, Decebal Bacinschi, din PSD. (I. CREŢU)

 

Get your own valid XHTML YouTube embed code

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gunoierul, acum 2767 zile, 23 ore, 43 minute, 21 secunde
Ce gluma de primarie, viceprimari, consilieri avem ...Astia ar trebui sa fie '' intelepti satului''?!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.