Ultima oră

Participă la "Let's Bike It, Vrancea!" şi ajută la realizarea Hărţii Naţionale a Deşeurilor

Ziarul de Vrancea
26 aug 2016 943 vizualizări
"Let’s Bike It!"este organizată în Vrancea de către Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă "Focul Viu" u acţiunea are ca scop realizarea Hărţii Naţionale a Deşeurilor

În perioada 27-28 august şi 3-4 septembrie se vor organiza ediţiile "Let’s Bike It!" în toată ţara. Acestă acţiune este organizată şi în Vrancea de către Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă “Focul Viu”. Prin participarea la "Let's Bike It, Vrancea!", alături de prieteni, vei contribui la identificarea mormanelor cu deşeuri. De asemenea, cea mai harnică echipă va fi premiată cu un kit cu accesorii pentru ciclism. "Let's Bike It!" este un eveniment marca "Let's Do It, Romania!", care are ca scop cartarea mormanelor cu deşeuri, pentru a realiza Harta Naţională a Deşeurilor. Toate mormanele cu deseuri vor fi curăţate pe 24 septembrie, Ziua de Curăţenie Naţională. Regulamentul concursului "Let's Bike It" îl puteţi găsi pe: http://goo.gl/oRJ4oO, iar în legătură cu normele de siguranţă, vă puteţi informa pe: http://goo.gl/42fd4c.

Trimite mail şi înscrie-te la „Let’s Do It, Romania!”

Pentru a vă înscrie la „Let’s Do It, Romania!”, trebuie să trimiteţi un e-mail la adresa vrancea@letsdoitromania.ro, în care să se menţioneze data, locul şi persoanele care vă vor însoţi. Înscrierea poate fi făcută de o singură persoană. Este important ca înscrierea echipei în concurs să fie efectuată cu aceeaşi adresa de e-mail folosită pentru a crea contul în aplicaţia mobilă „Let’s Do It, Romania!”. Cartarea se va face prin intermediul aplicaţiei "Let's Do It, Romania!", care poate fi descărcată gratuit pentru Android: goo.gl/o00Fco sau pentru iPhone: goo.gl/7nBZ7k. Înregistrarea traseului parcurs se va face cu ajutorul unor aplicaţii precum: Strava, Endomondo, BikeMap, Map My Ride ş.a. Înregistrarea traseului va fi trimisă în format GPX către organizatori, la adresa vrancea@letsdoitromania.ro. Timpul recomandat pentru cartare este de 6 ore.

Cel mai mare proiect de implicare socială

“Let’s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 şi până în prezent, “Let’s Do It, Romania!“ a implicat peste 1.200.000 de voluntari, care au reuşit să adune peste 24 700 de tone de deşeuri. 305 zone cu deşeuri au fost curăţate prin intermediul aplicaţiei "Let’s Do It, Romania!", care a fost descărcată gratuit de 3.300 voluntari digitali. Let’s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internaţională “Let’s Do It, World!“. Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă “Focul Viu” are ca misiune implicarea grupurilor de tineri, grupurilor comunitare, precum şi administraţiilor locale în acţiuni de dezvoltare, turism şi protecţie a mediului în ţară şi străinătate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.