Politică

Pe 26 august se marchează Centenarul Primului Război Mondial

Mihai Boicu
23 aug 2016 1473 vizualizări
În Vrancea vor avea loc o serie de manifestări prin care va fi aniversat Centenarul Primului Război Mondial.

Acestea vor avea loc potrivit Programului național care a fost aprobat de Guvern anul trecut. ”Astfel, în data de 26 august, la nivelul judeţului Vrancea, se va desfăşura rostirea solemnă a numelor eroilor căzuţi în Primul Război Mondial”, se precizează într-un comunicat de presă al Brigăzii 8 Larom Focșani. Ceremoniile vor debuta simultan, la ora 10, în mai multe localități. În municipiul Adjud aceste vor avea loc pe strada Republicii nr. 2 în cimitirul vechi al oraşului (la intrare pe dreapta) și  în faţa Casei de Cultură „Emil Bota” strada Libertăţii nr. 15. La Panciu, ceremonialul va avea loc la intersecţia străzilor N. Titulescu şi C. Porumbescu, la Odobești în centrul vechi al oraşului,  strada Libertăţii, la Mărășești în Parcul Joffre și la Haret, în fața Școlii Generale. La activităţi vor participa cadre militare în activitate şi rezervă, reprezentanţi din administraţia publică locală, veterani de razboi. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.