Politică

CL face prima plimbare în străinătate: la festivalul vinului în Macedonia

Iulia Crețu
19 aug 2016 2025 vizualizări
Municipalitatea focşăneană întarzie formalităţile de înlocuire a consilierului demisionar Ion Ştefan cu un supleant PNL

Consiliul Local Focşani este convocat, săptămana viitoare, joi, 25 august, la şedinţa ordinară a lunii august. Aleşii au 22 de proiecte pe ordinea de zi, după cum se arată în convocatorul trimis de Primăria Focşani. Pe ordinea de zi nu figurează însă vreun proiect prin care în grupul PNL să-i fie validat mandatul înlocuitoarei lui Ion Ştefan, Laura Mihaela Ciocoeaş. Aşa că, foarte probabil, acesta va fi un motiv de racă politică la începutul şedinţei Legislativului local, mai ales că unui alt consilier PNL, Ionuţ Filimon, i-a fost retras sprijinul politic. În altă ordine de idei, aleşii vor vota pentru alocarea a 3.600 lei pentru participarea elevei Ciobanu Maria Sofia însoţită de un profesor îndrumător la Festivalul Internaţional „SLAVSYA, OTECHESTVO” – Moscova, ce va avea loc în perioada 3-7 noiembrie. Primarul Cristi Misăilă cere CL să aprobe o rectificare bugetară, dar şi indicatorii tehnico-economici pentru „Alimentare cu energie termică Grădiniţa nr. 4, str. Al. Sahia nr. 2. Consilierii se pregătesc şi pentru deplasări în străinătate, asta pentru că în perioada 1-5 septembrie, o delegaţie este invitată în Municipiul Kavadarci, Republica Macedonia, pentru a participa la „Festivalul Viticol Tikveski 2016”. Aleşii vor trebui să-şi aleagă şi cartierele de care vor răspunde, prin arondarea celor 20 de consilieri validaţi din 21 în cele şase zone de lucru. La mapă figurează şi o listă de tineri cărora li se repartizează ANL-uri, precum şi una cu persoanele care vor primi locuinţe sociale. (I. CREŢU)
   


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.